fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mislata culmina les seues Jornades de la Dona amb una concentraci贸 reivindicativa

Mislata culmina les seues Jornades de la Dona amb una concentraci贸 reivindicativa

Xiquets i xiquetes de prim脿ria dels diferents centres educatius de la ciutat han sigut les encarregades i encarregats de llegir el manifest per la igualtat.

Carlos F. Bielsa: “脡s imprescindible la implicaci贸 de totes i tots per a aconseguir la igualtat real. Mislata 茅s hui dia un referent de pol铆tiques d’igualtat gr脿cies a l’acci贸, la col路laboraci贸 i la defensa constant de l’empoderament de la dona, i des del govern municipal seguirem implantant mesures del nostre Pla d’Igualtat per a seguir avan莽ant”.

Amb motiu de la commemoraci贸 del 8 de mar莽, Dia Internacional de la Dona, Mislata ha posat el fermall a les seues XXXVI Jornades de la Dona per la Igualtat amb una concentraci贸 a les portes de l’Ajuntament i la lectura d’un manifest reivindicatiu. Desenes de xiquetes i xiquets de prim脿ria dels diferents centres educatius han participat junt amb l’alcalde, Carlos Fern谩ndez Bielsa, equip de govern i les associacions de dones de Mislata en aquesta convocat貌ria per a donar m茅s visibilitat a la lluita per una igualtat real.

Representants de l’alumnat de prim脿ria de tots els col路legis han sigut els encarregats de llegir el manifest de forma conjunta. Per la seua banda, l’alcalde, en el seu discurs, ha posat 猫mfasi en eixir de nou al carrer per a “defensar la igualtat, la just铆cia social, la protecci贸 davant de les discriminacions i, per suposat, sobre qualsevol forma de viol猫ncia contra la dona”. Davant dels xiquets i xiquetes i representants de la comunitat educativa, Bielsa ha remarcat la import脿ncia que la igualtat arribe als centres a edats primerenques perqu猫, d’aquesta manera, “es fomenta la interioritzaci贸 i el desenvolupament d’un comportament igualitari i responsable, perqu猫 educar en igualtat permet trencar amb els rols i estereotips que limiten i resten llibertat per a ser i actuar”. I tamb茅 ha agra茂t a totes i cadascuna de les dones que lluiten cada dia des de les associacions i des de la Casa de la Dona “per a fer de Mislata una ciutat millor, m茅s inclusiva, m茅s igualit脿ria, m茅s solid脿ria i m茅s protectora amb les dones vulnerables. En definitiva, una ciutat m茅s justa i amb un millor futur “.

La companyia Fil d’Arena ha posat el fermall d’or a la concentraci贸 amb la seua obra de dansa-teatre Salt, que tracta la migraci贸 des de diferents angles, fent refer猫ncia directa a la crisi de les persones refugiades a Europa i al rol de la dona en aquest proc茅s

Leave a Reply

Your email address will not be published.