Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner inaugura la temporada de Castelló Terra de Festivals invertint 400.000 euros en la promoció dels macroconcerts

Moliner inaugura la temporada de Castelló Terra de Festivals invertint 400.000 euros en la promoció dels macroconcerts

Arenal, FIB, Rototom i San San destaquen que “gràcies a aquest suport millorem la qualitat dels grups i els serveis als assistents”

El president de la Diputació de Castelló ha donat per inaugurada la temporada gran de Castelló Terra de Festivals. I ho ha fet acompanyat pels organitzadors de l’Arenal Sound, del FIB, del Rototom Sunsplash i del San San, que són els quatre macrofestivals en els quals invertirà este any 400.000 euros per convertir la província, un any més, a la capital europea de la música.

“Per donar inaugurada la temporada de festivals, hem reunit als responsables que Castelló, una vegada més, es convertisca a la capital europea de la música durant tot l’estiu”, ha assenyalat Javier Moliner. El president del Govern Provincial ha destacat que “tenim les infraestructures, l’oferta hotelera, la capacitat organitzativa i el tarannà hospitalari dels castellonencs. Per això no és casual que any rere any la nostra província lidere l’oferta de festivals en tota Europa”.
Les xifres avalen l’aposta de la Diputació per potenciar Castelló com a terra de festivals, ja que “per 2017, els organitzadors esperen ja més de 710.000 espectadors, que generaran uns ingressos d’uns 60 milions d’euros en el teixit empresarial i la creació de més de 2.000 llocs de treball”.
Moliner ha estat acompanyat en la presentació d’esta aposta per Castelló Terra de Festivals per David Sánchez (Arenal Sound), David Díaz (FIB), Filippo Giunta (Rototom Sunsplash) i Santiago Álvarez (San San Festival). Els organitzadors dels quatre macrofestivals que se celebren a Castelló han destacat el fet que “gràcies al suport decidit de la Diputació de Castelló podem millorar tant la qualitat dels grups, com els serveis que prestem perquè tots els assistents se senten més còmodes i gaudeixen més de la seua experiència a Castelló”.

  1. ¿Y si dentro de un año no hay terrenos donde hacer el FIB,el Rototon y el San San? Vence el contrato de alquiler de los contratos. ¿ Y si no se renueva?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.