fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella alberga les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I

Morella alberga les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I

Ahir van començar les jornades amb la recepció, la inauguració i les primeres sessions de treball.

Morella alberga les Jornades d’Avaluació PEU de la Universitat Jaume I fins avui. D’esta manera, avui s’han realitzat diferents activitats que comprenen la recepció i la inauguració d’estes, així com les primeres sessions de treball. Estes jornades d’avaluació s’organitzen en grups de treball formades per tècnics i AODL per avaluar les tasques que el Programa d’Extensió Universitària ha realitzat sobre tres eixos temàtics, la comunicació, la formació i l’acompanyament. A més, els i les participants d’estes jornades han visitat la ciutat i un dels tallers que treballen en la decoració per als carrers de per al 54 Sexenni.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha participat en la inauguració de les Jornades d’Avaluació per a “donar la benvinguda a tots i totes a la ciutat”. Així, Rocío ha destacat que “és important per a Morella albergar estes jornades on el Programa d’Extensió Universitària avalua les accions que han realitzat durant l’any”. D’esta manera, l’edil ha aprofitat per a “agrair al PEU que pense en Morella per a realitzar activitats i sessions de treball”. Rocío ha recordat que “la col·laboració entre l’UJI i Morella és permanent i s’organitzen activitats durant tot l’any”.

Les Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI posen en comú i coordinen diferents agents culturals i de desenvolupament, d’empreses, tècnics de l’UJI, coordinadors de programes i projectes i altres per a avaluar les accions realitzades durant l’any. Així, les Jornades es divideixen en dos dies. El primer serveix per a posar en comú de les tasques realitzades durant l’any i el segon per a extraure les conclusions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.