Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella està preparada per a celebrar el Sant Antoni 2018

Morella està preparada per a celebrar el Sant Antoni 2018

Este matí han muntat la barraca i a la nit s’engegarà la festa amb la celebració de la Vida del Sant i la cremà de la barraca.

Morella celebra Sant Antoni este cap de setmana amb activitats tradicionals i festives. Des d’avui fins al diumenge, les representacions, processons i actes característics de la principal festa de l’hivern. Així, la jornada d’avui ha començat amb el muntatge de la barraca i a la nit es donarà l’inici de la festivitat amb la representació de la Vida del Sant i la cremà de la barraca.

Enguany, la Confraria de Llauradors de Morella s’ha encarregat d’organitzar esta festivitat amb la col·laboració de l’ajuntament perquè no hi ha majorals. Així, es mantenen les principals activitats tradicionals amb la participació dels morellans i morellanes en diverses representacions i activitats.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “Sant Antoni és una festa molt participativa i compta amb molts veïns i veïnes que col·laboren activament en els diferents actes i representacions”. L’edil ha explicat que “la Confraria de Llauradors ha organitzat esta edició de la festa, ja que no hi ha majorals”. Per la seua banda, la presidenta de la Confraria, Sonia Traver, ha volgut “animar als morellans i morellanes a ser majorals en les pròxims anys i que la festa lluïsca en tota la seua esplendor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.