fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella ha albergat avui un curs de la Xarxa Vives d’universitats

Morella ha albergat avui un curs de la Xarxa Vives d’universitats

Esta edici贸 ha tractat sobre la introducci贸 a la did脿ctica de la llengua com a idioma estranger.

Morella ha acollit avui el IX Curs d’introducci贸 a la did脿ctica de la llengua com a idioma estranger amb l’objectiu de formar al futur professorat per a l’exercici de la doc猫ncia de la llengua en universitats de l’exterior i el tractament de la variaci贸 ling眉铆stica, la cultura i la literatura de l’aula.

La regidora de Cultura, Roc铆o Querol, ha volgut “agrair a la Xarxa Vives d’universitats que cada any realitze algun curs o congr茅s a la nostra ciutat”. Aix铆, l’edil ha comentat que “l’ajuntament de Morella acull molts de congressos en les seues sales durant tot l’any, els quals donen aquest us formatiu a les Sales G貌tiques de l’ajuntament”.

Este curs de la xarxa ha estat destinat a persones llicenciades i graduades en Filologia, preferentment en filologia catalana, Traducci贸 i Humanitats. Aix铆, 40 alumnes i el seu professorat han acudit a Morella per a realitzar este curs durant tota la jornada. Cal apuntar que el primer bloc del curs es va impartir a Vinar貌s i la resta, blocs 2 i 3, s贸n a Morella. Aix铆, les classes a la capital dels Ports han tractat les Estrat猫gies did脿ctiques per a l’ensenyament de lleng眉es estrangeres i la Literatura, cultura i dinamitzaci贸.

Cal recordar que la Xarxa Vives es va fundar a Morella l’any 1994 amb 13 universitats. Actualment compta amb 22 universitats de quatre estats diferents. Aix铆 es compon de la Universitat Abat Oliba CEU, la Universitat d’Alacant, la Universitat d’Andorra, la Universitat Aut貌noma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat CEU Cardenal Herrera, la Universitat de Girona, La Universitat de les Illes Balears, la Universitat Internacional de Catalunya, La Universitat Jaume I, la Universitat de Lleida, la Universitat Miguel Hern谩ndez d’Elx, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Perpiny脿 Via Domitia, la Universitat Polit猫cnica de Catalunya, la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ram贸n Llull, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de S脿sser, la Universitat de Val猫ncia i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.Morella compta amb nombrosos congressos i cursos al llarg de l’any. La localitat s’ha situat com una bona opci贸 per dur a terme estos congressos, gr脿cies, entre d’altres, als diferents espais emblem脿tics que posseeix la ciutat i a l’extensa oferta d’allotjament, restauraci贸id’oci que ofereix la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.