fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

‘Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena’ ompli de m煤sica els dissabtes d’agost a Castell贸

‘Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena’ ompli de m煤sica els dissabtes d’agost a Castell贸

El cicle de concerts es programa per segon estiu consecutiu en aquest entorn emblem脿tic i 茅s d’acc茅s lliure i gratu茂t.

L’Ajuntament de Castell贸 continua apostant per diversificar l’oferta tur铆stica d’estiu i, per segon any consecutiu, ha tornat a programar Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena. “Despr茅s de la bona acceptaci贸 de la primera edici贸, hem tornat a organitzar un festival de m煤sica en un entorn emblem脿tic com la Magdalena, on els assistents podran gaudir d’una oferta 煤nica”, ha explicat la regidora de Turisme i Ermites, Pilar Escuder.

“Es tracta de generar activitats diferents amb un variat programa pensat per a tots els p煤blics. En aquest cas, a m茅s, posant en valor un entorn com 茅s el paratge de la Magdalena”, ha apuntat Escuder. Aix铆, Castell贸 torna a donar vida a un dels seus emblemes patrimonials convertint-ho en escenari d’un festival musical gratu茂t que converteix les vetlades del dissabte en una experi猫ncia sensorial i emocional. Hard Rock Classics, rumba, jazz, versions dels anys 60 i 70… I tot aix貌 a l’aire lliure, en l’excepcional i hist貌ric marc de l’ermita de la Magdalena, on es va gestar la ciutat abans del seu trasllat a la Plana.

Els concerts de Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena se celebren a partir de les 22.30 hores, amb acc茅s lliure fins a completar l’aforament: Paradita Flamenca (aquest dissabte 7 agost), rumba; Almazahara (14 agost), versions musicals diverses; German Elul Quartet (21 agost), jazz; i Els Fenders (28 agost), amb versions de can莽ons dels anys 60-70. Aquests se sumen a l’actuaci贸 que va obrir el cicle l’煤ltim cap de setmana de juliol, a c脿rrec de The Veterans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.