fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nova programaci贸 d’estiu a Borriana

Nova programaci贸 d’estiu a Borriana

Per primera vegada es programa un cicle de concerts d’homenatge en la zona de l’Arenal, les visites guiades augmenten fins a 16 i les activitats infantils es realitzaran tots els diumenges.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Santi Zor铆o, ha presentat una completa agenda d’activitats per als dos pr貌xims mesos d’estiu, en la qual 鈥渉em intentat diversificar l’oferta perqu猫 totes les franges d’edat puguen gaudir d’algun tipus d’activitat ja siga d’oci, cultural o festiva鈥. Aix铆, Zor铆o ha comen莽at explicant a grans trets que 鈥渟’han programat tres blocs diferenciats d’activitats, cadascun d’ells basat en una tem脿tica o forma de gaudir la cultura i l’entreteniment鈥.

Aix铆, el primer d’ells t茅 a les visites guiades com a base, ja que durant els dos pr貌xims mesos es realitzaren fins a 16 trobades en els quals les persones inscrites podran gaudir d’鈥渋tineraris o llocs tan diferents com el Clot de la Mare de D茅u, descobrir la Borriana modernista, submergir-se en la part m茅s hist貌rica de la ciutat o con猫ixer a fons el Port de Borriana鈥. Una vegada m茅s les visites al paratge del Clot es repetiran cada dimecres a les sis de la vesprada durant els mesos de juliol i agost, exceptuant la primera setmana d’agost. Mentre, l’Itinerari Modernista tindr脿 lloc l’1 de juliol i el 29 del mateix mes, mentre que les visites a la Borriana Hist貌rica es traslladen a horari nocturn els dies 8 de juliol i 19 d’agost. Finalment, les visites al Port tindran lloc el 14 de juliol i l’11 d’agost. Per con猫ixer les empremtes de la Guerra Civil en la ciutat caldr脿 esperar al 22 de juliol i 26 d’agost.

El segon dels blocs d’activitats 鈥渆st脿 destinat als xiquets, xiquetes i joves de Borriana, ja que cr猫iem imprescindible programar durant cada diumenge de l’estiu els 鈥淛ocs a Vora Mar鈥. En cadascuna de les jornades es realitzaran dues activitats diferents que com ha explicat Zor铆o 鈥渃onjugaran l’entreteniment amb la conscienciaci贸 ambiental o el coneixement del nostre entorn鈥. Finalment, Zor铆o ha volgut destacar com a novetat 鈥渓a programaci贸 musical especial que durant el mes de juliol portar脿 fins a la zona del Mercat de la Mar tres concerts a manera d’homenatge, amb l’estrena aquest mateix dissabte amb el grup d’homenatge a U2, al que seguir脿 el dia 15 de juliol el del 脷ltimo de la Fila, i que es tancaran el 29 del mateix mes amb el grup d’homenatge a The Beatles鈥. Despr茅s de repassar la infinitat d’activitats estiuenques, Zor铆o ha instat a 鈥済audir de l’estiu i de les vacances que molta gent t茅 precisament durant aquests dos mesos, per貌 fer-ho sempre d’una forma c铆vica i responsable, vivint-les al m脿xim per貌 sempre tenint en compte el respecte a l’entorn on es desenvolupen, per a aix铆 assegurar que en un futur puguen tornar a realitzar-se i siguen un 猫xit de participaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.