fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nova programació d’estiu a Borriana

Nova programació d’estiu a Borriana

Per primera vegada es programa un cicle de concerts d’homenatge en la zona de l’Arenal, les visites guiades augmenten fins a 16 i les activitats infantils es realitzaran tots els diumenges.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Santi Zorío, ha presentat una completa agenda d’activitats per als dos pròxims mesos d’estiu, en la qual “hem intentat diversificar l’oferta perquè totes les franges d’edat puguen gaudir d’algun tipus d’activitat ja siga d’oci, cultural o festiva”. Així, Zorío ha començat explicant a grans trets que “s’han programat tres blocs diferenciats d’activitats, cadascun d’ells basat en una temàtica o forma de gaudir la cultura i l’entreteniment”.

Així, el primer d’ells té a les visites guiades com a base, ja que durant els dos pròxims mesos es realitzaren fins a 16 trobades en els quals les persones inscrites podran gaudir d’“itineraris o llocs tan diferents com el Clot de la Mare de Déu, descobrir la Borriana modernista, submergir-se en la part més històrica de la ciutat o conèixer a fons el Port de Borriana”. Una vegada més les visites al paratge del Clot es repetiran cada dimecres a les sis de la vesprada durant els mesos de juliol i agost, exceptuant la primera setmana d’agost. Mentre, l’Itinerari Modernista tindrà lloc l’1 de juliol i el 29 del mateix mes, mentre que les visites a la Borriana Històrica es traslladen a horari nocturn els dies 8 de juliol i 19 d’agost. Finalment, les visites al Port tindran lloc el 14 de juliol i l’11 d’agost. Per conèixer les empremtes de la Guerra Civil en la ciutat caldrà esperar al 22 de juliol i 26 d’agost.

El segon dels blocs d’activitats “està destinat als xiquets, xiquetes i joves de Borriana, ja que crèiem imprescindible programar durant cada diumenge de l’estiu els “Jocs a Vora Mar”. En cadascuna de les jornades es realitzaran dues activitats diferents que com ha explicat Zorío “conjugaran l’entreteniment amb la conscienciació ambiental o el coneixement del nostre entorn”. Finalment, Zorío ha volgut destacar com a novetat “la programació musical especial que durant el mes de juliol portarà fins a la zona del Mercat de la Mar tres concerts a manera d’homenatge, amb l’estrena aquest mateix dissabte amb el grup d’homenatge a U2, al que seguirà el dia 15 de juliol el del Último de la Fila, i que es tancaran el 29 del mateix mes amb el grup d’homenatge a The Beatles”. Després de repassar la infinitat d’activitats estiuenques, Zorío ha instat a “gaudir de l’estiu i de les vacances que molta gent té precisament durant aquests dos mesos, però fer-ho sempre d’una forma cívica i responsable, vivint-les al màxim però sempre tenint en compte el respecte a l’entorn on es desenvolupen, per a així assegurar que en un futur puguen tornar a realitzar-se i siguen un èxit de participació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.