fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules inaugura la Fira de Maquinària agrícola i ramaderia amb el llaurador com a protagonista

Nules inaugura la Fira de Maquinària agrícola i ramaderia amb el llaurador com a protagonista

La fira estarà oberta fins diumenge 17 de setembre i compta amb importants novetats com el Racó del Llaurador.

Nules ha inaugurat la LXXI edició de la Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia amb les mirades ficades en el llaurador i el sector agrari. La mostra, una de les més destacades i importants de la Comunitat Valenciana, vol ser referent per al llaurador i els professionals del sector citrícola.

L’acte d’inauguració ha estat presidit per les autoritats locals, entre elles, l’alcalde de Nules, David García; els membres de la Comissió de la Fira; i la reina del barri Sant Xotxim, Paula Abadía Esbrí i el president d’honor del raval, Sergio García Pérez, encarregats de tallar la cinta inaugural de la mostra. A més de representants del sector agrari local i provincial.

La fira estarà oberta fins diumenge 17 de setembre i en estos tres dies es realitzaran diferents activitats entre les quals destaca com a novetat el Racó del Llaurador, “hem creat a la fira un espai amb la finalitat d’apropar al visitant el sector agrari i constituir un punt de referència per al llaurador on podrà informar-se de diferents temes relacionats amb el sector mitjançant les xerrades que s’han programat”, explica el regidor d’Agricultura, César Estañol.

La present edició compta a més amb el tradicional concurs de tir i arrossegament, el concurs de ferradors, l’exhibició d’oficis artesanals o l’exhibició de gossos de rabera, entre altres. També hi ha programades activitats i tallers per als més menuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.