fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Obert el termini d’inscripció del Festival Internacional de Curtmetratges de Novembre Negre de Sagunt

Obert el termini d’inscripció del Festival Internacional de Curtmetratges de Novembre Negre de Sagunt

La regidoria de Joventut i Infància confia en arribar al centenar de treballs presentats.

La 10ª Mostra Novembre Negre ja està ultimant els detalls de la seua programació per al pròxim mes. Entre totes les activitats, destaca el Festival Internacional de Curtmetratges de gènere negre, que enguany arriba a la seua setena edició. El termini d’inscripció per presentar treballs acaba el pròxim 2 de novembre a les 23.59 hores i tant l’organització del festival com la regidoria de Joventut i Infància juntament amb l’associació Phillip&Sam, confien a repetir les xifres d’anteriors edicions, amb un centenar de treballs presentats d’una vintena de nacionalitats.

Segons explica el regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, “este festival és un dels plats forts del Novembre Negre. Intentem promoure la creació jove a nivell nacional i internacional, però també oferir als jóvens realitzadors locals l’oportunitat per difondre els seus treballs en un aparador que cada any va guanyant importància”. Precisament, un dels punts destacats del festival és precisament el seu caràcter internacional, ja que pot participar-hi qualsevol persona de 16 a 35 anys, en qualsevol llengua, adjuntant els subtítols al curt. “Esperem que l’alumnat de l’Escola Jove de Cinema i de l’Escola de Cinema Municipal es bolquen en el concurs, participen i donen a conéixer els seus treballs, com ja ve passant en anys anteriors” manifesta Sampedro.

Els curts enviats opten a dos premis, el del jurat, que està dotat amb 600 euros, i el del públic, amb 300 euros, que es votarà el mateix dia del lliurament de premis. En esta ocasió, el lliurament de premis se celebrarà el diumenge 24 de novembre al Casal Jove del Port de Sagunt. A més, i per tercer any consecutiu, es reservarà un premi local dotat de 200 euros, apartat específic per als participants del municipi de Sagunt, amb l’objectiu de potenciar la seua creativitat i difondre els seus treballs.

Les bases completes es troben disponibles al lloc web del festival www.novembrenegre.es, on també es remeten les obres a concurs, a més de la plataforma Click for festivals que agrupa certàmens de cinema de tot el món. Tots els detalls sobre la programació es publicaran al lloc web del festival i aviat es presentarà la resta de la programació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.