Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia local de Borriana frustra un robatori en un bar i deté a un dels lladres

La Policia local de Borriana frustra un robatori en un bar i deté a un dels lladres

Els fets van passar la matinada del dissabte al voltant de les 3.15 h en un conegut bar de la Plaça dels Eres

La Policia Local de Borriana ha frustrat esta un robatori en un bar de la plaça de les Eres i ha aconseguit detenir M.A.B.B., home, veí de Borriana de 21 anys d’edat i una de les dues persones que estaven intentant forçar la finestra.

Els fets han passat sobre les 3.15h quan la sala de comunicacions de la Policia Local ha rebut una telefonada que alertava de la presència de dos individus enfront d’un conegut bar de la plaça de les Eres, que podrien estar intentant accedir al bar quan ja estava tancat.

Dues dotacions de la Policia Local s’han personat immediatament en el lloc i han pogut comprovar com dos homes es trobaven forçant una finestra que dóna accés directe al bar.

En adonar-se de la presència policial els dos homes han iniciat la fugida del lloc a peu, i ha començat una persecució, també a peu, per part dels agents locals, que han aconseguit procedir a la detenció d’un d’ells en la plaça Fco. Tomás i Valiente per part d’un agent de la Policia Local, mentre que l’altre ha aconseguit fugir.

Els agents han intervingut divers material al detingut emprat per a aconseguir l’accés al local, el qual ha patit danys en la referida finestra.
Després de la redacció de les corresponents diligències el detingut ha sigut traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana per a la investigació d’estos fets i la posada a disposició judicial de l’ara detingut.

La Policia Local ha volgut destacar la coordinació amb la Guàrdia Civil per a l’esclariment d’estos fets i l’obstinació i professionalitat de l’agent que ha aconseguit la detenció de l’individu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.