fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia local de Borriana frustra un robatori en un bar i det茅 a un dels lladres

La Policia local de Borriana frustra un robatori en un bar i det茅 a un dels lladres

Els fets van passar la matinada del dissabte al voltant de les 3.15 h en un conegut bar de la Pla莽a dels Eres

La Policia Local de Borriana ha frustrat esta un robatori en un bar de la pla莽a de les Eres i ha aconseguit detenir M.A.B.B., home, ve铆 de Borriana de 21 anys d’edat i una de les dues persones que estaven intentant for莽ar la finestra.

Els fets han passat sobre les 3.15h quan la sala de comunicacions de la Policia Local ha rebut una telefonada que alertava de la pres猫ncia de dos individus enfront d’un conegut bar de la pla莽a de les Eres, que podrien estar intentant accedir al bar quan ja estava tancat.

Dues dotacions de la Policia Local s’han personat immediatament en el lloc i han pogut comprovar com dos homes es trobaven for莽ant una finestra que d贸na acc茅s directe al bar.

En adonar-se de la pres猫ncia policial els dos homes han iniciat la fugida del lloc a peu, i ha comen莽at una persecuci贸, tamb茅 a peu, per part dels agents locals, que han aconseguit procedir a la detenci贸 d’un d’ells en la pla莽a Fco. Tom谩s i Valiente per part d’un agent de la Policia Local, mentre que l’altre ha aconseguit fugir.

Els agents han intervingut divers material al detingut emprat per a aconseguir l’acc茅s al local, el qual ha patit danys en la referida finestra.
Despr茅s de la redacci贸 de les corresponents dilig猫ncies el detingut ha sigut traslladat al Lloc Principal de la Gu脿rdia Civil de Borriana per a la investigaci贸 d’estos fets i la posada a disposici贸 judicial de l’ara detingut.

La Policia Local ha volgut destacar la coordinaci贸 amb la Gu脿rdia Civil per a l’esclariment d’estos fets i l’obstinaci贸 i professionalitat de l’agent que ha aconseguit la detenci贸 de l’individu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.