fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda anuncia a Llum Casal per al primer dissabte de Fira en un concert solidari i gratuït per als ciutadans d’Onda

Onda anuncia a Llum Casal per al primer dissabte de Fira en un concert solidari i gratuït per als ciutadans d’Onda

Tres euros de cada entrada aniran destinats a la recerca contra el càncer.

La ciutat d’Onda anuncia a l’artista Llum Casal per al primer dissabte de Fira en un concert solidari i gratuït per als ondenses. Tres euros de cada entrada aniran destinats a la recerca contra el càncer, en concret a l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc) i a l’Associació Castelló Contra el Càncer Onda (Accc).

Coincidint amb el Dia Mundial de la Recerca del càncer, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester al costat de María Prada de Conflent, regidor de Cultura i Festes acompanyades de les dues associacions contra el càncer de la ciutat han anunciat el concert solidari de la cantant Llum Casal per al primer dissabte de Fira d’Onda, el 19 d’octubre a les 23.00 hores en el Recinte de festes.

“Llum Casal representa els valors de lluita, esforç i solidaritat que representa el caràcter dels ciutadans d’Onda. És una artista espanyola que omple auditoris allí on va. És una dona valenta i lluitadora que reivindica, amb el seu treball i la seua veu, la igualtat real entre homes i dones”, destaca la primera edil.

María Prada de Conflent, regidor de Cultura i Festes explica que “el nostre objectiu és oferir actuacions accessibles per a tots els públics perquè ningú es quede sense gaudir de la Fira d’Onda 2019”.

Per part seua, les dues associacions contra el càncer d’Onda han agraït a l’ajuntament el seu compromís i suport a la causa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.