fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda celebrarà el 9 d’Octubre amb magnificència y una gran diversitat d’esdeveniments

Onda celebrarà el 9 d’Octubre amb magnificència y una gran diversitat d’esdeveniments

Actuacions musicals i teatrals, tallers, jocs, activitats narratives i esportives o presentacions literàries formen part de la variada programació municipal.

Onda celebrarà aquest 9 d’Octubre amb una variada programació durant tres dies amb una multitud d’actes culturals, lúdics i esportius. Així ho ha anunciat la tinent d’alcalde de Promoció Cultural i regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, qui ha detallat l’agenda dels dies 6, 7 i 9 d’octubre.

El dijous 6 es durà a terme l’activitat narrativa ‘El 9 d’Octubre explicat als joves’ en els col·legis CEIP Pius XII, CC Mare María Rosa Moles i CEIP Miralcamp. El divendres 7 es realitzarà al matí la mateixa activitat en el CEIP Baltasar Rull, Virgen del Carmen i Mestre Caballero, mentre que a la vesprada, a partir de les 19.00 hores, la Sala d’Actes del Centre d’Ocupació i Cultura acollirà una trobada amb l’escriptora Anna Moner, guanyadora del premi Alfons el Magnànim amb la novel·la ‘El retorn del l’hongarès’. A la nit, a partir de les 22.30 hores, els grups ‘Kontaminació akústica’ i ‘Sense Sal’ actuaran en el Raval de Sant Josep.

Després del 8 d’octubre, dia en què Onda proclamarà la reina infantil de la Fira de 2016, la ciutat continuarà amb els festejos. A les 09.00 hores, es disputarà una partida de Pilota Valenciana en el carrer Sant Miquel. A partir de les 10.30 hores del diumenge, els onders podran gaudir de la ‘Festa commemorativa al voltant del 9 d’Octubre’ dirigida a un públic infantil i familiar. Així mateix, el Raval de Sant Josep es convertirà en un espai que albergarà diversos tallers i jocs perquè els més menuts es divertisquen i aprenguen. I finalment, a les 19.00 hores, Xarxa Teatre oferirà l’espectacle familiar ‘El dolçainer de Tals’, també en el Raval de Sant Josep.

Download (PDF, 881KB)

Leave a Reply

Your email address will not be published.