fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda inaugura les Primeres Jornades de Cooperaci贸 Internacional

Onda inaugura les Primeres Jornades de Cooperaci贸 Internacional

Ahir es va inaugurar a Onda les Primeres Jornades de Cooperaci贸 Internacional organitzades pel consistori. L’objectiu 茅s donar a con猫ixer a la ciutadania els diferents projectes que realitzen les ONGDS en pa茂sos en vies de desenvolupament i que estan subvencionats per l’Ajuntament.

A l’acte han assistit Ximo Huguet, alcalde de la localitat; Mari Carmen Aguilella, tinent alcalde de Pol铆tica Social; Raquel Agost, Co-directora del m脿ster universitari de Cooperaci贸 al Desenvolupament de la Universitat Jaume I; i Federico Buyolo, Director General de Cooperaci贸 i Solidaritat. Tots ells han posat en valor les labors de les diferents ONGDS que estan realitzant importants projectes.

A m茅s, s’ha inaugurat l’exposici贸 ‘Municipis valencians compromesos amb les ODS’, a c脿rrec del Fons Valenci脿 per la Solidaritat.

Durant els pr貌xims tres dies es realitzaran a la sala d’actes de la Casa de la Cultura diferents meses redones on s’exposaran els projectes que les ONGDS de la localitat estan duent a terme i explicaran en qu猫 s’est脿 invertint per ajudar al desenvolupament dels pa茂sos en els quals actuen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.