Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda inaugura les Primeres Jornades de Cooperació Internacional

Onda inaugura les Primeres Jornades de Cooperació Internacional

Ahir es va inaugurar a Onda les Primeres Jornades de Cooperació Internacional organitzades pel consistori. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania els diferents projectes que realitzen les ONGDS en països en vies de desenvolupament i que estan subvencionats per l’Ajuntament.

A l’acte han assistit Ximo Huguet, alcalde de la localitat; Mari Carmen Aguilella, tinent alcalde de Política Social; Raquel Agost, Co-directora del màster universitari de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Jaume I; i Federico Buyolo, Director General de Cooperació i Solidaritat. Tots ells han posat en valor les labors de les diferents ONGDS que estan realitzant importants projectes.

A més, s’ha inaugurat l’exposició ‘Municipis valencians compromesos amb les ODS’, a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat.

Durant els pròxims tres dies es realitzaran a la sala d’actes de la Casa de la Cultura diferents meses redones on s’exposaran els projectes que les ONGDS de la localitat estan duent a terme i explicaran en què s’està invertint per ajudar al desenvolupament dels països en els quals actuen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.