fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa commemorarà el 9 d’Octubre amb l’ofrena i un concert de Christian Penalba

Orpesa commemorarà el 9 d’Octubre amb l’ofrena i un concert de Christian Penalba

La recreació històrica que recordava el passat del poble valencià ha estat suspesa amb l’objectiu de garantir la seguretat de veïns i visitants.

El municipi d’Orpesa recordarà el passat històric del poble valencià amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. Una cita que este any canviarà per adaptar-la al nou escenari que viu la població motivat per la pandèmia de la Covid-19. Així ho ha explicat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, qui ha anunciat la suspensió de la recreació històrica que es anava realitzant els últims anys per part de l’Associació 9 d’Octubre d’Orpesa.

“Este any, la celebració del 9 d’octubre serà diferent per a poder complir amb les normatives de sanitat i seguretat marcades per la Conselleria”, explica l’edil, qui avança que “malgrat això sí que hi haurà una ofrena simbòlica d’una corona floral a l’estàtua de Jaume I”. Un acte al qual assistirà també la regidora de Festes, Jennifer Casañ. I és que cal recordar que este esdeveniment s’emmarca dins de la setmana de festes que viu el municipi.

A la tarda, la protagonista serà la música. I és que la plaça Major acollirà, a les 19.00 hores, un concert molt especial a càrrec del músic valencià Christian Penalba que presentarà al públic el seu nou àlbum titulat ‘Canvis’, el seu disc de debut que arriba amb un repertori format per cant d’estil, jotes, fandangos, seguidilles, boleros i malaguenyes.

Cal recordar que l’aforament per gaudir d’este espectacle és limitat per poder garantir la separació interpersonal i la seguretat del públic. És per això que les places es donaran per estricte ordre d’arribada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.