fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola es presenta a FITUR com a destinaci贸 cinematogr脿fica de la m脿 de la Spain Film Comission

Pen铆scola es presenta a FITUR com a destinaci贸 cinematogr脿fica de la m脿 de la Spain Film Comission

L’oficina de rodatges del municipi ha formalitzat la seua adhesi贸 a l’agrupaci贸 estatal de film offices.

Pen铆scola ha visibilitzat en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, en l’espai destinat per a ciutats plat贸 i turisme cinematogr脿fic, Fitur Screen, la seua recent adhesi贸 a l’agrupaci贸 estatal de film offices, la Spain Film Comission.
La delegaci贸 peniscolana ha participat en l’acte de benvinguda a nous associats que ha dut a terme la SFC a l’auditori central d’aquest espai en fira, on s’ha celebrat la implantaci贸 de l’entitat en totes les comunitats aut貌nomes.

A l’acte, presidit pel president de la Spain Film Comission, Carlos Rosado, ha assistit la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Pen铆scola, Raquel Par铆s, la responsable t猫cnica de l’脿rea, Bel茅n Miguel i la responsable de la Pen铆scola Film Office, Laura Hidalgo, testimoniant el seu comprom铆s amb els objectius i valors de l’organitzaci贸, aix铆 com la seua aposta per continuar treballant pel projecte Pen铆scola de Cinema.

Turisme cinematogr脿fic聽
Pen铆scola, ha dut a terme la presentaci贸 de les seues rutes de cinema en Fitur Screen com a exemple d’猫xit en mat猫ria de creaci贸 de producte tur铆stic basat en els escenaris de rodatge.
Des de 2016 Pen铆scola compta amb rutes i visites guiades per les principals localitzacions de s猫ries i pel路l铆cules, despr茅s de l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones, parcialment rodada en la localitat castellonenca.
L’experi猫ncia ha sigut molt positiva, s’ha creat producte gastron貌mic vinculat a aquesta mena d’experi猫ncies, s’han ampliat les rutes des de la seua creaci贸, s鈥檋an dut a terme recreacions de rodatges en la poblaci贸 i s鈥檋a posat en valor la marca Pen铆scola de Cinema en tots els esdeveniments promocionals de la destinaci贸, en col路laboraci贸 amb Turisme Comunitat Valenciana.
Per tot aix貌, Pen铆scola ha compartit experi猫ncies amb la resta de films offices estatals, per a continuar avan莽ant en la seua aposta pel turisme vinculat al cinema.
L’脿rea de Turisme calcula que m茅s de mig mili贸 de visitants han recorregut els escenaris de pel路l铆cula a Pen铆scola, descobrint les an猫cdotes m茅s curioses de cada rodatge i reconeixent les localitzacions in situ de s猫ries tan ic貌niques com El Ministerio del Tiempo, El Barco, El Chiringuito de Pepe o Game of Thrones, aix铆 com de pel路l铆cules com El Cid o Calabuch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.