fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola prepara la seguretat i serveis de les seues Festes Patronals

Pen铆scola prepara la seguretat i serveis de les seues Festes Patronals

La Regidoria reuneix 脿rees de gesti贸 i empreses concession脿ries per a coordinar tot el necessari per al desenvolupament de les festes.

La Regidoria de Festes ha convocat l’habitual reuni贸 de coordinaci贸 de tasques per als preparatius de les festes.

A la cita han acudit, a m茅s de l’edil responsable de Festes, Ram贸n Sim贸, t猫cnics de diferents 脿rees dels serveis municipals, l’edil responsable de l’脿rea de Serveis, Jorge Rovira, Policia Local i les empreses concession脿ries de la jardineria, recollida de residus i neteja.

La setmana pr貌xima s’iniciar脿 el muntatge de les infraestructures reglament脿ries per al desenvolupament de la festa taurina, amb tot el que aix貌 comporta de senyalitzaci贸 i avisos per a restriccions al tr脿nsit, a m茅s, durant els primers dies de setembre es muntaran les carpes i el recinte de penyes.

“Hi ha desenes de persones i molts equips treballant en el que no es veu, per貌 es necessita perqu猫 les activitats vagen avant, comen莽ant per la Policia Local i passant per les brigades de serveis, neteja, recollida de residus… el treball amb previsi贸 i en equip 茅s fonamental perqu猫 tot isca b茅” ha explicat Sim贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.