fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Policia Local de Castell贸 convoca un concurs de graffiti per a promocionar la marca PLCS

Policia Local de Castell贸 convoca un concurs de graffiti per a promocionar la marca PLCS

L’organitzaci贸 fixa un primer premi de 800 euros i marca el 6 de maig com a data per a realitzar els treballs en una paret i un altre suport

La Policia Local de Castell贸, en col路laboraci贸 amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell贸, convoca el Concurs de Graffiti PLCS 2017 amb l’objectiu de potenciar les sigles de marca de la Policia Local ‘PLCS’ a trav茅s de la participaci贸 de creadors i creadores de grafit i art urb脿 de qualitat com a llit d’expressi贸 cultural i art铆stica. La tem脿tica dels treballs ha de girar entorn de la tipografia “PLCS” (Policia Local de Castell贸) ben com a tema principal o b茅 de forma complement脿ria, en aquest cas la tipografia “PLCS” haur脿 d’estar integrada en l’obra.

Les persones interessades en participar tenen de termini fins al 27 d’abril per a presentar els seus esbossos enviant un correu a projecte-plcs@castello.es en el qual han d’incloure un arxiu pdf amb el seu DNI, NIE o passaport i dades de contacte i un altre arxiu (pdf o jpg) amb l’esb贸s original de l’obra a color o en blanc i negre en format DIN A4 horitzontal. L’obra s’ajustar脿 en la mesura que siga possible a la proporci贸 3 metres d’ample per un metre d’alt.

Les bases del concurs estableixen que no s’admetran obres que inciten o fomenten el consum de drogues, la viol猫ncia, el racisme, la xenof貌bia o qualsevol altre tipus de discriminaci贸. A m茅s, seran v脿lides totes les t猫cniques del graffiti, si b茅 el jurat valorar脿 m茅s les obres que per a la seua execuci贸 es realitzen amb spray i a m脿 al莽ada.

Dels esbossos rebuts, se seleccionaran fins a un m脿xim de 10 obres. L’organitzaci贸 contactar脿 amb els seus autors/es, comprometent-se a realitzar el graffiti de l’esb贸s en una paret o suport que facilitar脿 l’organitzaci贸 del concurs el dissabte 6 de maig de 2017 en horari de 10:00 a 20:00 hores en la ciutat de Castell贸. Aqueix dia es facilitar脿 a les persones seleccionades una mascarilla i guants de protecci贸, sempre tenint en compte els criteris de seguretat, i 8 sprays (negre, blanc, groc, blau, roig, morat, taronja i verd). La resta del material que ser脿 a c脿rrec dels autors.

Un jurat seleccionar脿 tres dels graffitis, que optaran als premis del concurs: 800 euros per al primer premi, 400 per al segon i 100 per al tercer. Per a determinar l’ordre dels premis dels grafits finalistes seleccionats pel jurat, seran sotmesos a votaci贸 popular a trav茅s de les xarxes socials Facebook (facebook@plcspoliciacastello) i Twitter (@AreaSeguridadCS) de l’脌rea de Seguretat de l’Ajuntament de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.