fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Policia Local de Castelló convoca un concurs de graffiti per a promocionar la marca PLCS

Policia Local de Castelló convoca un concurs de graffiti per a promocionar la marca PLCS

L’organització fixa un primer premi de 800 euros i marca el 6 de maig com a data per a realitzar els treballs en una paret i un altre suport

La Policia Local de Castelló, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, convoca el Concurs de Graffiti PLCS 2017 amb l’objectiu de potenciar les sigles de marca de la Policia Local ‘PLCS’ a través de la participació de creadors i creadores de grafit i art urbà de qualitat com a llit d’expressió cultural i artística. La temàtica dels treballs ha de girar entorn de la tipografia “PLCS” (Policia Local de Castelló) ben com a tema principal o bé de forma complementària, en aquest cas la tipografia “PLCS” haurà d’estar integrada en l’obra.

Les persones interessades en participar tenen de termini fins al 27 d’abril per a presentar els seus esbossos enviant un correu a projecte-plcs@castello.es en el qual han d’incloure un arxiu pdf amb el seu DNI, NIE o passaport i dades de contacte i un altre arxiu (pdf o jpg) amb l’esbós original de l’obra a color o en blanc i negre en format DIN A4 horitzontal. L’obra s’ajustarà en la mesura que siga possible a la proporció 3 metres d’ample per un metre d’alt.

Les bases del concurs estableixen que no s’admetran obres que inciten o fomenten el consum de drogues, la violència, el racisme, la xenofòbia o qualsevol altre tipus de discriminació. A més, seran vàlides totes les tècniques del graffiti, si bé el jurat valorarà més les obres que per a la seua execució es realitzen amb spray i a mà alçada.

Dels esbossos rebuts, se seleccionaran fins a un màxim de 10 obres. L’organització contactarà amb els seus autors/es, comprometent-se a realitzar el graffiti de l’esbós en una paret o suport que facilitarà l’organització del concurs el dissabte 6 de maig de 2017 en horari de 10:00 a 20:00 hores en la ciutat de Castelló. Aqueix dia es facilitarà a les persones seleccionades una mascarilla i guants de protecció, sempre tenint en compte els criteris de seguretat, i 8 sprays (negre, blanc, groc, blau, roig, morat, taronja i verd). La resta del material que serà a càrrec dels autors.

Un jurat seleccionarà tres dels graffitis, que optaran als premis del concurs: 800 euros per al primer premi, 400 per al segon i 100 per al tercer. Per a determinar l’ordre dels premis dels grafits finalistes seleccionats pel jurat, seran sotmesos a votació popular a través de les xarxes socials Facebook (facebook@plcspoliciacastello) i Twitter (@AreaSeguridadCS) de l’Àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.