fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’augmenta el nombre de taxis disponibles durant el Sansan Festival

S’augmenta el nombre de taxis disponibles durant el Sansan Festival

Tamb茅 s’ha regulat la normativa per a evitar excessos en els preus.

La Conselleria d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori ha autoritzat a les persones titulars d’autoritzacions de taxi de l’脿mbit funcional d’Orpesa i de l’脿mbit funcional de Benic脿ssim a la prestaci贸 conjunta i rec铆proca dels serveis en les seues respectives 脿rees durant els dies 18, 19 i 20 d’abril de 2019, amb motiu de la celebraci贸 del Festival Sansan de Benic脿ssim. Segons es despr茅n d’una Resoluci贸 publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

L’objectiu 茅s garantir una oferta de servei de taxi adequada a la celebraci贸 d’aquest certamen, atenent aix铆 l’important increment de les necessitats de mobilitat que es generaran a Benic脿ssim i el seu entorn.

La celebraci贸 d’este esdeveniment suposar脿 un important increment de les necessitats de mobilitat a Benic脿ssim i el seu entorn. Per este motiu, durant els dies assenyalats anteriorment, els i les taxistes d’Orpesa podran prendre servei a Benic脿ssim i les persones titulars d’autoritzaci贸 de Benic脿ssim podran prendre servei en l’脿rea funcional d’Orpesa per raons d’inter茅s p煤blic.

A m茅s, s’ha tingut en compte que com la dist脿ncia m茅s gran entre les instal路lacions dels festivals a Benic脿ssim i les poblacions d’Orpesa, Platja de la Petxina, Platja Morro del Gos, Marina d’Or i els c脿mpings, que s贸n les ubicacions m茅s habituals dels visitants d’estos festivals, 茅s de 15 quil貌metres, s’aplicaran les tarifes vigents per a l’脌rea de Prestaci贸 Conjunta de Castell贸 i que evitaran possibles excessos tarifaris.

Aix铆, les tarifes que s’estableixen seran les interurbanes per a tots els serveis objecte d’esta autoritzaci贸 per tindre inici en un 脿mbit funcional i destinaci贸 en un 脿mbit funcional diferent. Les tarifes interurbanes s’aplicaran en la totalitat del trajecte del servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.