Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

S’augmenta el nombre de taxis disponibles durant el Sansan Festival

S’augmenta el nombre de taxis disponibles durant el Sansan Festival

També s’ha regulat la normativa per a evitar excessos en els preus.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha autoritzat a les persones titulars d’autoritzacions de taxi de l’àmbit funcional d’Orpesa i de l’àmbit funcional de Benicàssim a la prestació conjunta i recíproca dels serveis en les seues respectives àrees durant els dies 18, 19 i 20 d’abril de 2019, amb motiu de la celebració del Festival Sansan de Benicàssim. Segons es desprén d’una Resolució publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

L’objectiu és garantir una oferta de servei de taxi adequada a la celebració d’aquest certamen, atenent així l’important increment de les necessitats de mobilitat que es generaran a Benicàssim i el seu entorn.

La celebració d’este esdeveniment suposarà un important increment de les necessitats de mobilitat a Benicàssim i el seu entorn. Per este motiu, durant els dies assenyalats anteriorment, els i les taxistes d’Orpesa podran prendre servei a Benicàssim i les persones titulars d’autorització de Benicàssim podran prendre servei en l’àrea funcional d’Orpesa per raons d’interés públic.

A més, s’ha tingut en compte que com la distància més gran entre les instal·lacions dels festivals a Benicàssim i les poblacions d’Orpesa, Platja de la Petxina, Platja Morro del Gos, Marina d’Or i els càmpings, que són les ubicacions més habituals dels visitants d’estos festivals, és de 15 quilòmetres, s’aplicaran les tarifes vigents per a l’Àrea de Prestació Conjunta de Castelló i que evitaran possibles excessos tarifaris.

Així, les tarifes que s’estableixen seran les interurbanes per a tots els serveis objecte d’esta autorització per tindre inici en un àmbit funcional i destinació en un àmbit funcional diferent. Les tarifes interurbanes s’aplicaran en la totalitat del trajecte del servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.