fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tria la portada i contraportada del Programa de Festes de Peníscola

Tria la portada i contraportada del Programa de Festes de Peníscola

Les cinc instantànies més votades en Facebook seran les candidates i un jurat format per dos fotògrafs professionals i la Reina i Cort d’Honor de les Festes Patronals de 2017 triaran les dues guanyadores d’entre les cinc candidates.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha engegat una nova campanya en xarxes socials per aconseguir la imatge de portada i la de contraportada del programa de Festes Patronals. En els mandats anteriors, la regidoria convocava un concurs a través del qual els participants enviaven les imatges en format imprés per exposar, d’entre les quals un jurat professional seleccionava la imatge guanyadora. Esta legislatura, la regidora de l’àrea, Raquel París “amb l’objectiu que hi hagués més participació i més veïns i veïnes pogueren opinar a través dels “m’agrades”, activem este concurs a les xarxes socials, en el perfil de l’Ajuntament”.

Després de l’èxit de participació dels últims dos anys, la regidoria reedita la iniciativa convidant a participar del procés d’elecció a tots els veïns i veïnes a través de les seues “m’agrada” en cadascuna de les 21 imatges a concurs i que es troben a partir d’avui en una galeria d’imatges allotjada en el Facebook oficial de l’Ajuntament de la localitat.

Les cinc imatges que compten amb major nombre de suports seran les finalistes i d’estes la Cort d’Honor de les Festes Patronals de 2017, així com un jurat professional format per dos fotògrafs, votaran per obtenir el primer i segon premi que ocuparan la portada i contraportada del programa festiu, a més de percebre 200€ i 100€ respectivament com a reconeixement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.