fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Trovam! Castell贸 2016: Una fira musical diversa, oberta i participativa

Trovam! Castell贸 2016: Una fira musical diversa, oberta i participativa

Carles Santos, Manel, Aspencat, Oques Grasses, Gener, Ona Nua, Rub茅n Pozo (Pereza), Holy Paul, Novembre El猫ctric, Caf猫 de Fel, Tom脿s de los Santos, Herba Negra, Xaluq, In猫rcia, Rondaballs i J煤lia constitueixen algunes de les confirmacions d鈥檜n cartell que comptar脿 amb m茅s de 40 actuacions musicals (presentacions de discos, novetats, showcases, etc).

L鈥檃juntament de Castell贸 ha acollit aquest mat铆 la presentaci贸 del Trovam! 2016, la Fira Valenciana de la m煤sica que se celebrar脿 del 10 al 13 de novembre en diferents espais culturals de la capital de La Plana.

La presentaci贸 ha comptat amb la participaci贸 de la regidora de Cultura de l鈥橝juntament de Castell贸, Ver貌nica Ruiz, del director General de l鈥橧nstitut Valenci脿 de Cultura (Generalitat Valenciana), Abel Guarinos, de la representant de la Universitat Jaume I, Silvia Mart铆nez, del president de la Valencian Music Association (VAM!), Joan Gregori Maria, i del responsable del Pro-Weekend Festival, Ivan Chabrera.

La Fira Valenciana de la M煤sica

L鈥檈dici贸 2016 del Trovam! ha sigut dissenyada amb la voluntat de sentar les bases que consoliden en els pr貌xims anys una fira musical de refer猫ncia al Pa铆s Valenci脿, un lloc de dinamitzaci贸 cultural, musical i professional.
Aquesta iniciativa surt d鈥檜na necessitat, despr茅s de molts anys sense una pol铆tica cultural planificada per part de les administracions, i aspira a consolidar la nostra ind煤stria musical. El Trovam! 2016 est脿 plantetjat com el moment inicial d始un cam铆 que altres territoris fa d猫cades que posaren en marxa, i pret茅n posar uns fonaments s貌lids per a poder competir amb les propostes musicals i professionals d始altres llocs, donant a con茅ixer el dinamisme musical que caracteritzen a la societat valenciana.

El Trovam! est脿 coorganitzat entre l鈥橧nstitut Valenci脿 de Cultura (Generalitat Valenciana), l鈥橝juntament de Castell贸, i l鈥檃ssociaci贸 Valencian Music (VAM!). Compta amb la col路laboraci贸 de la Universitat Jaume I, les diputacions de Castell贸 i Val猫ncia, i altres organismes. Aix铆 mateix, compta amb la col路laboraci贸 d鈥檃ssociacions professionals del sector musical valenci脿 (Associaci贸 d鈥橢ditors de la CV, associaci贸 de promotors MusicaProCV), del COM (Col路lectiu Ovidi Montllor), i de la Fira Mediterr脿nia de Manresa.

Col路laboraci贸 especial amb Proweekend

El Trovam!2016 treballar脿 en estreta col路laboraci贸 amb el Proweekend, una iniciativa que va n脿ixer a Castell贸 el 2015 per a donar a con茅ixer propostes musicals emergents i organitzar encontres professionals. Els dos certamens han decidit sumar esfor莽os i col路laborar conjuntament en l鈥檕rganitzaci贸 dels showcases i les activitats professionals que tindran lloc a l鈥橝uditori de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.