fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora obrirà el poliesportiu en diumenge a partir de la setmana vinent

Almassora obrirà el poliesportiu en diumenge a partir de la setmana vinent

El nou servei de consergeria inclourà 4.000 hores per a l’obertura d’instal·lacions esportives, enfront de les 2.500 contractades en 2014.

El Servei Esportiu Municipal (SEM) obrirà el pavelló A del poliesportiu La Garrofera per primera vegada en diumenge per a la trobada que enfrontarà a l’equip femení de categoria sènior del Club Balonmano Almassora i al Club Balonmano Algirós, una trobada que es disputarà el 21 de gener. “Gràcies a aquesta nova jornada d’obertura podem esmenar la falta d’espais esportius i els clubs disposen de més hores per a jugar els partits de les competicions en les quals participen”, ha assegurat l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

Després de l’entrada en vigor del nou contracte que l’Ajuntament d’Almassora ha licitat, el SEM disposarà d’una borsa de 4.000 hores anuals de lliure disposició per obertura d’instal·lacions esportives, enfront de les 2.500 hores que ofereix l’actual contracte signat en 2014 per l’executiu de Vicente Casanova. La mesura plantejada per l’actual equip de govern permetrà “obrir la instal·lació si els clubs ho requereixen”, ha informat Trenco.

De la mateixa manera, el nou servei inclourà 1.600 hores extraordinàries de treballs de neteja i manteniment, amb les quals el consistori adequarà les instal·lacions després de l’ús. No obstant açò, i fins que culmine el procés d’adjudicació, el SEM respondrà a les peticions dels clubs amb la contractació d’hores addicionals a l’actual concessionària. Aquest recurs s’utilitzarà per a obrir de nou La Garrofera el diumenge 28 de gener, quan es disputarà el partit entre l’equip femení sènior del Club Almassora Handbol i l’Onda.

Així doncs, el consistori ha reservat de 345.500,04 euros anuals per al pagament d’aquest servei, que inclourà els serveis de consergeria i condicionament en les instal·lacions esportives municipals, a més de la gestió de les màquines expenedores d’aquests espais. A més de la possibilitat d’obertura en diumenge del poliesportiu La Garrofera, Esports preveu ampliar l’horari en espais com els camps de futbol dels Boqueres i José Manuel Pesudo, que obriran -entre setmana- a les 16.00 hores, en lloc de les 17.15 com fins ara.

Així mateix, les pistes municipals de tennis i pàdel estaran operatives des de les 15.15 hores de dilluns a divendres, dues hores abans del que ho fan a dia d’avui. Pel que respecta a la conservació de les instal·lacions, el nou contracte estableix més de 9.800 hores de neteja fixes a l’any i altres 180 de manteniment de la gespa dels camps de futbol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.