fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Arnaldo Ferreira torna al Bisontes Castell贸 Futbol Sala

Arnaldo Ferreira torna al Bisontes Castell贸 Futbol Sala

L’hisp脿-brasiler Arnaldo Ferreira d’Araujo “Ferri” ha aconseguit un acord amb el CFS Bisontes Castell贸 per a ocupar el lloc de Coordinador Esportiu de les categories base del conjunt Castellonenc les pr貌ximes temporades.

L’exinternacional amb Espanya que militara com a jugador de Bisontes Castell贸 FS en els seus inicis i posteriorment quan es denominava Platges de Castell贸, arriba ara a Bisontes amb la intenci贸 d’aportar la seua experi猫ncia i experi猫ncia en la Base de l’entitat blanc-i-blava.

“Ferri” amb m茅s d’una d猫cada a les seues esquenes defensant els colors blanc-i-blaus, durant aquelles temporades va ser un dels 铆dols de l’afici贸 Castellonenca i la seua gran aportaci贸 va provocar que una vegada nacionalitzat espanyol vestira la Roja en 33 ocasions. Quasi 25 anys despr茅s de llavors torna a la qual considera “la seua casa” i pret茅n traslladar als m茅s joves la seua “il路lusi贸 pel futbol sala”.

“Estic molt il路lusionat per la nova etapa que emprenc com a Coordinador de la base de Bisontes al que considere en l’equip de la meua vida, dels meus amors”. “El que m’ha fet apostar per Bisontes 茅s la gent que est脿 treballant dins del club i que est脿 fent les coses molt b茅, en silenci i amb passos ferms perqu猫 Castell贸 torne a recuperar el seu prestigi dins del futbol sala”. Postil路lava Ferreira. “La meua idea 茅s treballar amb els xiquets i xiquetes de Castell贸 que vulguen practicar el futbol sala per a formar-los no solament com a jugadors sin贸 com a persones perqu猫 el dia de mat铆 puguen arribar el m茅s lluny possible.

El club ha apostat fort per professionalitzar la base tant en les seues categories masculines com a femenines i a莽貌 diu molt d’aquest projecte que cerca acostar l’esport a tota la prov铆ncia de Castell贸”. Assenyalava Ferri “Vinc amb la mateixa il路lusi贸 que quan era un xiquet a aportar tot el que he apr茅s en el transcurs de tots aquests anys. Vaig arribar on vaig arribar en el seu moment per treball, per esfor莽, per creure i per escoltar els consells que em donaven. La formaci贸 dels m茅s xicotets portar脿 el seu temps i no ser脿 d’un dia per a un altre, per貌 amb el pas del temps estic segur que anem a aconseguir ser un referent del futbol sala base. Per a莽貌 ens agradaria que els pares apostaren per nosaltres i ens donaren aqueixa confian莽a perqu猫 ells s贸n fonamentals i imprescindibles perqu猫 un xiquet practique futbol sala”.

Ferreira viatjar脿 a Barcelona aquest cap de setmana al costat de la resta del cos t猫cnic i directiva a l’amist贸s que disputara Bisontes Castell贸 en el Palau Blaugrana davant el primer equip del “FC Barcelona” (Dissabte 27 agost 13 hores).

Leave a Reply

Your email address will not be published.