fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim inicia el dia 14 la matr铆cula online per a les activitats esportives

Benic脿ssim inicia el dia 14 la matr铆cula online per a les activitats esportives

El programa comptar脿 amb mesures especials Covid com el control d’acc茅s a la instal路laci贸 i parcel路les individuals a les aules.

Amb totes les mesures de seguretat sanit脿ria requerides, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benic脿ssim ha preparat una completa oferta d’activitats esportives d’hivern per a adults i joves a les sales del Poliesportiu Municipal. Les inscripcions i pagament per a la temporada d’hivern 2020/2021 s’ha de realitzar de manera online excepte Gent d’or, que podran acudir de manera presencial al pavell贸 d’esports per a formalitzar la matr铆cula”. Aix铆, el pr貌xim 14 de setembre a partir de les 9.00 hores s’obrir脿 el per铆ode d’inscripcions en la web municipal (http://ayto.benicassim.es/) en la secci贸 de “esports”.

L’inici de les activitats ser脿 el dilluns 5 d’octubre i com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Mart铆, “per a la present temporada s’ha establit un protocol Covid quant a la neteja i desinfecci贸 de les instal路lacions aix铆 com el seu 煤s per part dels usuaris i usu脿ries”. Dins d’este protocol s’especifica que hi haur脿 punts de autoneteja, control d’acc茅s a la instal路laci贸, les activitats tindran un aforament redu茂t i places limitades i hi haur脿 parcel路les individuals a les aules. Aix铆 mateix, no hi haur脿 esterilles disponibles i cada alumne haur脿 de portar la seua en el cas de practicar activitats esportives en les quals siguen necess脿ries.

Quant al programa d’activitats, este tamb茅 ha patit alguna modificaci贸 “perqu猫 totes les activitats es desenvolupen de manera individual i aix铆 mantindre la dist脿ncia de seguretat requerida”, ha indicat Arturo Mart铆. Amb tot, l’oferta per a adults (majors de 16 anys) inclou tai-chi, ioga, gimn脿stica suau, pilates, balls llatins, batuka, GAP i cardiobox. Les activitats de dos dies a la setmana tenen un cost de 87 euros, mentre que el preu de les activitats de tres dies a la setmana 茅s de 114 euros.

Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavell贸 d’esports acollir脿 gimn脿stica r铆tmica, multiesport i patinatge. “En este cas, per a les activitats que no es realitzen a l’aire lliure i sempre que l’activitat ho permeta, es desenvoluparan amb mascareta”, ha afegit l’edil responsable.

Tamb茅 s’ofereix de manera trimestral tenis i p脿del per a joves i adults.

Leave a Reply

Your email address will not be published.