fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes Castelló FS ha aconseguit un bon resultat a la primera de les nou finals que li queden

Els blavencs, arrancaven bé el partit amb el gol de Juanito al cap de 4 minuts des de la frontal d’àrea que semblava aplanaria de pressa el camí de la victòria, però tot el contrari.

Bisontes va haver de ficar una marxa més a la trobada per a doblegar el joc dels de Sabadell. Debutava Diego amb l’elàstica blavenca i demostrava que el seu acoblament al sistema de joc era total i disposava un minut després de saltar al Ciutat amb ovació inclosa de la graderia d’una clara ocasió que li detenia Santiago. Passaven els minuts i les ocasions se succeïen en les sabatilles de Tití o de volea d’Oscar Maeso però la pilota s’anava fora per poc. El Escola Pia va poder igualar el partit però en dues jugades però Falcón una vegada més incommensurable deixava la porteria a zero. Ho intentava en el minut 15 Guille en dues ocasions però la primera s’anava rosant el pal esquerre i en la següent el porter li la treia sota pals quan la graderia ja cantava el gol.

Després del descans i només més traure de centre una distracció local propinava el gol dels de Sabadell. Treia la seua arpa Bisontes i Tití en el 24 després de driblar a diversos jugadors i plantar-se solament davant del porter pujava el 5-1 que posava de nou terra pel mig i atallava qualsevol tipus de reacció visitant. El mateix Tití un minut després i després d’una contra, cedia a Héctor Malawy perquè aquest pujara el 6-1 a l’electrònic. Decidia jugar-li-la Escola Pia amb porter jugador i en el minut 33 retallava les diferències en una bona jugada col·lectiva. Salam que eixia en substitució de Falcón demostrava estar en un magnifique estat de forma amb dos grans atallades. En el 35 es quedava amb un jugador menys els catalans, superioritat que aprofitaves els de Manolin per a pujar el setè amb un gran gol d’Eric que es colava per tota l’esquadra. Mancant dos minuts per al final, un doble penal assenyalat a favor de Bisontes era transformat per David per a pujar el 8-2 definitiu. En resum, 3 nous punts més i un partit menys on els 3 primers no fallen. El Primer classificat, el CCR vencia per la mínima 3-4 a casa del cuer Eivissa i La Unió feia el propi en la pista del Cerdanyola 0-2.