fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterrani de Castelló perd davant l’Unicaja Almeria

El Club de Voleibol Mediterrani de Castelló perd davant l’Unicaja Almeria

L’equip Castellonenc perd per 0 sets a 3, tot i això realitza un bon joc en els tres sets, on se li escapa el primer joc per la mínima 24 a 26.

Ha sigut una trobada emocionant on els Castellonencs no han pogut fer res per a frenar el joc de l’equip d’Unicaja Almeria (el líder de la Superlliga Masculina).

Santi López president “ha sigut un partit emocionant, el primer set ha sigut d’infart, els de Unicaja feien bretxa en el marcador aconseguint un clar avantatge arribant còmodes al final del set, però un inspirat Andy Rojas al servei i el bon fer de tot l’equip en defensa-contra-atac igualaven el set a 24, on el bon joc desplegat finalment pels d’Almeria els donava l’avantatge per la mínima 24 a 26. Els dos següents jocs el nostre equip no ha rendit tan bé en recepció el que li ha costat anar per sota en tots dos sets amb clar avantatge dels D’Almeria”.

José María Álvarez ha dit que “ha sigut una bona trobada, Almeria ha demostrat major constància en el joc i s’ha fet amb la trobada per 0 sets a 3, demostrant així el seu solgut joc i per què es troba líder en la Superlliga Masculina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.