fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Clausura de les XX Jornades multiesportives i d’H脿bits Saludables de Pasqua a Borriana

Clausura de les XX Jornades multiesportives i d’H脿bits Saludables de Pasqua a Borriana

Des de dimarts passat, 19 d’abril, al voltant de 200 xiquets i xiquetes de Prim脿ria i Secund脿ria i tamb茅 d’Infantil participen en el campus esportiu.

El regidor d’Esports, Vicent Aparisi, ha clausurat les XX Jornades multiesportives i d’H脿bits Saludables organitzades pel Servei Municipal d’Esports (SME), dirigides a l’alumnat de Prim脿ria i Secund脿ria, i enguany per primera vegada tamb茅 al d’Infantil, tant del municipi com de les localitats ve茂nes. Jornades promogudes per l’Ajuntament per a facilitar a les fam铆lies la conciliaci贸 laboral i familiar durant les vacances escolars de Pasqua.

Vicent Aparisi ha emmarcat les Jornades dins de 鈥渓’aposta de Borriana per la Pasqua divertida i saludable durant aquesta setmana鈥, en la qual xiquets i xiquetes que tenen vacances escolars participen en m茅s de vint jocs, esports i activitats diferents, que conjuguen amb 鈥渓’adquisici贸 de valors i conductes que milloren i mantenen la salut de xiquets i joves del municipi鈥.

Al campus, celebrat des de dimarts passat 19 d’abril fins avui, han participat prop de 200 xiquets i xiquetes combinant les activitats a l’aire lliure i les din脿miques de grup. Sobre aquest tema, el regidor ha manifestat que gr脿cies 鈥渁 la bona faena d’organitzaci贸 i l’esfor莽 de l鈥橲ME, cada any el campus de Pasqua es tradueix en un nou 猫xit de participaci贸鈥.

De fet, ha matisat, enguany l鈥橲ME ha augmentat considerablement les places 鈥減erqu猫 ning煤 es quede sense poder gaudir de les jornades esportives鈥. A m茅s, per a facilitar la conciliaci贸 familiar s’ha flexibilitzat l’horari amb la possibilitat d’incorporar-se una hora abans, 8.30h, o d鈥檈ixir una hora despr茅s, 14.30h. Tamb茅 s’ha ampliat l’edat per a participar i, per primera vegada, a m茅s de l’alumnat de Prim脿ria i Secund脿ria hi ha 4 grups d’Infantil.

Durant la clausura Aparisi ha reconegut 鈥渓鈥檈norme esfor莽 realitzat per l鈥橲ME en aquesta edici贸, en la qual s’ha treballat amb tenacitat i s’ha aconseguit un nou 猫xit de participaci贸 i organitzaci贸鈥. A m茅s del treball de l鈥橲ME, ha volgut agrair la col路laboraci贸 de clubs esportius i de personal voluntari, i tamb茅 el treball de monitors i t猫cnics i la participaci贸 en forma de patrocini o suport d’una dotzena d’empreses col路laboradores.

En les Jornades, realitzades durant els dies del 19 al 22 d’abril, s’han realitzat m茅s d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i han comptat amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podol貌gica.

El campus, segons Vicent Aparisi, pret茅n 鈥渃onjugar la pr脿ctica esportiva amb l’adquisici贸 de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut de la joventut del municipi鈥.

Aquesta iniciativa s’engloba dins del Pla Pati de promoci贸 de la pr脿ctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i no es limita a promocionar els esports que habitualment m茅s practiquen els xiquets i les xiquetes. 鈥淟es activitats van acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga m茅s saludable鈥, ha concl貌s el regidor d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.