fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Clausura de les XX Jornades multiesportives i d’Hàbits Saludables de Pasqua a Borriana

Clausura de les XX Jornades multiesportives i d’Hàbits Saludables de Pasqua a Borriana

Des de dimarts passat, 19 d’abril, al voltant de 200 xiquets i xiquetes de Primària i Secundària i també d’Infantil participen en el campus esportiu.

El regidor d’Esports, Vicent Aparisi, ha clausurat les XX Jornades multiesportives i d’Hàbits Saludables organitzades pel Servei Municipal d’Esports (SME), dirigides a l’alumnat de Primària i Secundària, i enguany per primera vegada també al d’Infantil, tant del municipi com de les localitats veïnes. Jornades promogudes per l’Ajuntament per a facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars de Pasqua.

Vicent Aparisi ha emmarcat les Jornades dins de “l’aposta de Borriana per la Pasqua divertida i saludable durant aquesta setmana”, en la qual xiquets i xiquetes que tenen vacances escolars participen en més de vint jocs, esports i activitats diferents, que conjuguen amb “l’adquisició de valors i conductes que milloren i mantenen la salut de xiquets i joves del municipi”.

Al campus, celebrat des de dimarts passat 19 d’abril fins avui, han participat prop de 200 xiquets i xiquetes combinant les activitats a l’aire lliure i les dinàmiques de grup. Sobre aquest tema, el regidor ha manifestat que gràcies “a la bona faena d’organització i l’esforç de l’SME, cada any el campus de Pasqua es tradueix en un nou èxit de participació”.

De fet, ha matisat, enguany l’SME ha augmentat considerablement les places “perquè ningú es quede sense poder gaudir de les jornades esportives”. A més, per a facilitar la conciliació familiar s’ha flexibilitzat l’horari amb la possibilitat d’incorporar-se una hora abans, 8.30h, o d’eixir una hora després, 14.30h. També s’ha ampliat l’edat per a participar i, per primera vegada, a més de l’alumnat de Primària i Secundària hi ha 4 grups d’Infantil.

Durant la clausura Aparisi ha reconegut “l’enorme esforç realitzat per l’SME en aquesta edició, en la qual s’ha treballat amb tenacitat i s’ha aconseguit un nou èxit de participació i organització”. A més del treball de l’SME, ha volgut agrair la col·laboració de clubs esportius i de personal voluntari, i també el treball de monitors i tècnics i la participació en forma de patrocini o suport d’una dotzena d’empreses col·laboradores.

En les Jornades, realitzades durant els dies del 19 al 22 d’abril, s’han realitzat més d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i han comptat amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podològica.

El campus, segons Vicent Aparisi, pretén “conjugar la pràctica esportiva amb l’adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut de la joventut del municipi”.

Aquesta iniciativa s’engloba dins del Pla Pati de promoció de la pràctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i no es limita a promocionar els esports que habitualment més practiquen els xiquets i les xiquetes. “Les activitats van acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga més saludable”, ha conclòs el regidor d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.