fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comença el compte enrere per a la Marató BP Castelló

Comença el compte enrere per a la Marató BP Castelló

Ja només queden 100 dies per a la IX edició de la cursa.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, els vicepresidents de C.A. Running Castelló, Juanma Medina i Josep Soldevila, i el també organitzador Juan Reboll, han assistit hui a la posada en marxa del rellotge que ha iniciat el compte enrere per a la celebració de la novena edició de la Marató BP Castelló, que tindrà lloc en 100 dies, el diumenge 24 de febrer.

El mateix 24 de febrer es celebra també el VI 10K Facsa Castelló, una distància molt més assequible que permet que molts més corredors s’unisquen a este gran dia de l’esport a la ciutat.

L’objectiu dels organitzadors és, any rere any, igualar o superar les xifres d’inscripció de l’edició anterior. “El dia d’avui tenim més corredors inscrits que a la mateixa data de fa un any en la Marató, però sobretot ha augmentat el nombre d’inscrits al 10K, una cursa molt ben valorada perquè és ràpida i està homologada”, explica Juanma Medina.

Cal recordar que este any es va signar un acord de col·laboració entre els organitzadors de la Marató, la Mitja Marató i el 10 K, el C.A. Running Castelló i la Unió Atlètica Castelló, per tal d’unificar els períodes d’inscripció i aplicar un descompte econòmic. Així, aquells corredors que s’inscriguen a la Marató i a la Mitja Marató o bé a la Mitja i al 10K, tindran un 13% de descompte en el preu.

Esta iniciativa, sumada a la consolidació d’una cursa de reconeixement internacional, fa que el nombre d’inscrits ja supere el dia d’avui als inscrits l’any passat en esta data. Fins al 30 de novembre el preu d’inscripció és de 54.81 euros a la Marató i de 26.10 al 10K sempre que es trie el pack amb descompte que inclou també la Mitja Marató.

Leave a Reply

Your email address will not be published.