fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comen莽a el compte enrere per a la Marat贸 BP Castell贸

Comen莽a el compte enrere per a la Marat贸 BP Castell贸

Ja nom茅s queden 100 dies per a la IX edici贸 de la cursa.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castell贸, Enric Porcar, els vicepresidents de C.A. Running Castell贸, Juanma Medina i Josep Soldevila, i el tamb茅 organitzador Juan Reboll, han assistit hui a la posada en marxa del rellotge que ha iniciat el compte enrere per a la celebraci贸 de la novena edici贸 de la Marat贸 BP Castell贸, que tindr脿 lloc en 100 dies, el diumenge 24 de febrer.

El mateix 24 de febrer es celebra tamb茅 el VI 10K Facsa Castell贸, una dist脿ncia molt m茅s assequible que permet que molts m茅s corredors s’unisquen a este gran dia de l’esport a la ciutat.

L’objectiu dels organitzadors 茅s, any rere any, igualar o superar les xifres d’inscripci贸 de l’edici贸 anterior. “El dia d’avui tenim m茅s corredors inscrits que a la mateixa data de fa un any en la Marat贸, per貌 sobretot ha augmentat el nombre d’inscrits al 10K, una cursa molt ben valorada perqu猫 茅s r脿pida i est脿 homologada”, explica Juanma Medina.

Cal recordar que este any es va signar un acord de col路laboraci贸 entre els organitzadors de la Marat贸, la Mitja Marat贸 i el 10 K, el C.A. Running Castell贸 i la Uni贸 Atl猫tica Castell贸, per tal d’unificar els per铆odes d’inscripci贸 i aplicar un descompte econ貌mic. Aix铆, aquells corredors que s’inscriguen a la Marat贸 i a la Mitja Marat贸 o b茅 a la Mitja i al 10K, tindran un 13% de descompte en el preu.

Esta iniciativa, sumada a la consolidaci贸 d’una cursa de reconeixement internacional, fa que el nombre d’inscrits ja supere el dia d’avui als inscrits l’any passat en esta data. Fins al 30 de novembre el preu d’inscripci贸 茅s de 54.81 euros a la Marat贸 i de 26.10 al 10K sempre que es trie el pack amb descompte que inclou tamb茅 la Mitja Marat贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.