fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comencen les obres de la pista multiesportiva a la zona sud de Betxí

Comencen les obres de la pista multiesportiva a la zona sud de Betxí

L’equip de govern dóna forma així a una iniciativa dels veïns que va sorgir durant un ‘cafè participatiu’ en la precampanya electoral.

Les promeses estan per complir-les i els compromisos per dur-los a terme com més prompte millor. Així ho entén l’equip de govern de Betxí, localitat en la qual ja ha començat la construcció d’una pista multiesportiva a l’aire lliure en l’accés sud de la població.

La construcció d’aquest nou equipament esportiu va ser una proposta dels propis veïns i va sorgir en un dels ‘cafès participatius’ que reunien a polítics de Compromís i habitants de Betxí durant la passada precampanya electoral. D’aquestes trobades van néixer algunes de les iniciatives que, òbviament, més suport ciutadà estan obtenint. Aquesta en concret suposa la construcció d’una pista en què es podran practicar, en principi, cinc modalitats esportives. “Quan estiga acabada la pista els veïns de Betxí tindran un espai per practicar bàsquet, handbol, futbol sala, hoquei i patins”, ha explicat el regidor d’esports, Salva Rius. A més, amb l’edificació d’aquesta nova zona esportiva, que estarà ubicada a l’entrada sud del municipi, “se minimitzaran una sèrie de molèsties que hi havia en el parc del Llaurador”, ha destacat Rius.

Per la seva banda, l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha subratllat que amb la construcció d’aquesta pista es complementa “l’oferta esportiva de la zona”. Remolar ha recordat que l’obra s’escometrà amb 15.000 € sobrants de la partida destinada al Pla d’Obres i Serveis. Així mateix, l’alcalde de Betxí ha volgut destacar que seran tres empreses del poble les que s’encarregaran de llevar a terme l’obra “una de construcció, una altra de ferreteria i una tercera de pintura”.

Remolar ha explicat que la ubicació triada per a la pista multiesportiva ha estat motivada “perquè és la part del municipi amb major nombre de població” i ha insistit que la proposta que van tenir els veïns i que ara comença a materialitzar-se suposa “oxigenar el parc del Llaurador i dotar la població d’una infraestructura esportiva totalment equipada “. De forma paral·lela a les obres, “l’actual joc de futbol 4 per als més menuts es reubicarà al parc Jaume I, a la sortida de l’escola infantil”, ha dit l’alcalde de Betxí per concloure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.