fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Bisontes Castellón es va establir com a líder del grup 3 de Segona B després d’imposar-se per la mínima 2-3

Partit complicat en què va haver de saldar Bisontes Castellón davant un rival que va batallar de principi a fi.

Els locals que s’anaven al descans amb avantatge per la mínima amb el gol en el minut 11 de Manel després de robar una pilota en mitja pista i batre a Salam de vaselina, veien com Bisontes neutralitzava el marcador en el 26 amb el tant de David quan els Castellonencs jugaven en superioritat per l’expulsió de Fontecha per roja directa.

Els Catalans molt actius tota la trobada tornaven a avançar-se en el 31 amb un fort tret per l’esquadra en el qual res va poder fer Falcón que eixia en la segona part. Li tocava posar-se el “mico de treball” als blavencs i primer Oscar Maeso posava el 2-2 després d’una passada de Tití i mancant 48 segons per al final David jugant amb porter jugador d’un obús des de fora de l’àrea imparable donava la victòria als Castellonencs. El cap de setmana vinent es descansa i només el CCR jugarà el seu partit ajornat d’aquesta setmana. Següent jornada, la 24, nou desplaçament a terres catalanes, el dissabte 25 de març en Cerdanyola del Vallés.