fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterráneo domina però perd davant el 7 Islas Vecindario de Canarias

El Club de Voleibol Mediterráneo domina però perd davant el 7 Islas Vecindario de Canarias

Ahir el Pavelló Pablo Herrera del Grau, el Club de Voleibol Mediterráneo va disputar la trobada de la Superlliga Masculina davant el 7 Islas Vecindario de Canarias.

L’equip Castellonenc tanca la trobada amb un 0 a 3, que li fa seguir a la zona baixa de la taula.

Els de Sergio Navarro malgrat anar dominant el primer set amb 14 a 12, no pot fer-se amb el primer joc i acaba perdent la trobada per 0 sets a 3.

Sergio Navarrès, l’entrenador ha dit que “estem en una situació molt complicada l’equip ha començat molt bé però a poc a poc ha anat perdent confiança. Després de perdre el primer joc no hem sabut reaccionar, a més destacar el bon fer de l’equip Canari”.

José María Álvarez, també entrenador ha afirmat que “tenim a veure totes les possibilitats per sortir d’aquesta situació psicològica en la qual ha entrat l’equip, treballarem de valent durant aquesta setmana vinent per intentar treure la pròxima trobada davant Sevilla.

Santi López president ha dit que “anem a veure totes les possibilitats que tenim per intentar treure a l’equip avanci i pugui desenganxar de la zona baixa de la taula, però hem de ser ràpids, ja que gairebé hem acabat la primera volta de la competició”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.