fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El TAU Castell贸 far脿 la seua pretemporada a Xina

El TAU Castell贸 far脿 la seua pretemporada a Xina

Aquest mat铆 aix铆 ho anunciava Luis Garc铆a president del Tau Castell贸, “del 6 al 17 de setembre el govern Xin茅s ens ha convidat a realitzar un stage de pretemporada en la qual entrenarem cinc dies i despr茅s jugarem tres partits. 脡s una experi猫ncia que no suposa cap cost al club i esportivament interessa pel que no pod铆em malgastar aquesta oportunitat”.

El Tau Castell贸 eixir脿 en vol a Sanghai des de Madrid el pr貌xim 6 de setembre. A la seua arribada a Xi’an, ciutat on establiran la caserna general, faran uns primers dies d’entrenaments en sessions de mat铆 i vesprada per a despr茅s els 煤ltims cinc dies de stage jugar tres partits contra Shanxi Brave Dragons equipe de la CBA primera divisi贸 Xina, Shaanxi Wolves equipe de la NBL segona divisi贸 Xinesa i Universitat de Xi’an equip universitari de la ciutat.

Toni Ten es mostrava satisfet i il路lusionat, “per a nosaltres 茅s una bona experi猫ncia primer com a grup ja que hi ha molts jugadors nous i a莽貌 ens vindr脿 molt b茅 per a cohesionar al grup. En la part esportiva tamb茅 茅s important perqu猫 anem a tenir tots els mitjans com si estigu茅rem entrenant ac铆 a Castell贸. Segur que ser脿 una experi猫ncia inoblidable”.

El club ha treballat dur per a poder aconseguir tots els papers i visats necessaris en els 煤ltims dies per貌 ho tenen ja tot preparat perqu猫 els onze jugadors, el cos t猫cnic i Luis Garc铆a presidint l’expedici贸, viatgen en aquesta experi猫ncia asi脿tica que ser脿 la primera vegada que fa un equip de la lliga LEB Or.

Leave a Reply

Your email address will not be published.