fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El TAU Castelló farà la seua pretemporada a Xina

El TAU Castelló farà la seua pretemporada a Xina

Aquest matí així ho anunciava Luis García president del Tau Castelló, “del 6 al 17 de setembre el govern Xinés ens ha convidat a realitzar un stage de pretemporada en la qual entrenarem cinc dies i després jugarem tres partits. És una experiència que no suposa cap cost al club i esportivament interessa pel que no podíem malgastar aquesta oportunitat”.

El Tau Castelló eixirà en vol a Sanghai des de Madrid el pròxim 6 de setembre. A la seua arribada a Xi’an, ciutat on establiran la caserna general, faran uns primers dies d’entrenaments en sessions de matí i vesprada per a després els últims cinc dies de stage jugar tres partits contra Shanxi Brave Dragons equipe de la CBA primera divisió Xina, Shaanxi Wolves equipe de la NBL segona divisió Xinesa i Universitat de Xi’an equip universitari de la ciutat.

Toni Ten es mostrava satisfet i il·lusionat, “per a nosaltres és una bona experiència primer com a grup ja que hi ha molts jugadors nous i açò ens vindrà molt bé per a cohesionar al grup. En la part esportiva també és important perquè anem a tenir tots els mitjans com si estiguérem entrenant ací a Castelló. Segur que serà una experiència inoblidable”.

El club ha treballat dur per a poder aconseguir tots els papers i visats necessaris en els últims dies però ho tenen ja tot preparat perquè els onze jugadors, el cos tècnic i Luis García presidint l’expedició, viatgen en aquesta experiència asiàtica que serà la primera vegada que fa un equip de la lliga LEB Or.

Leave a Reply

Your email address will not be published.