fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Villarreal B cau amb polèmica (1-0)

El col·legiat de la trobada va anul·lar un gol legal a Fran Sol amb 0-0 en el marcador

El Villarreal B va caure en el feu del Llosetense en un partit molt igualat que es va decantar gràcies a un solitari gol de Nico en el minut 9. Abans fins i tot, amb 0-0 en el marcador, es va produir la jugada polèmica del partit, quan el col·legiat va anul·lar un gol legal a Fran Sol per un inexistent anara de joc del davanter groc.

L’únic gol del duel va arribar en el minut 9. El Llosetense va robar la pilota en camp del Villarreal B i Nico va soltar un tret sec des de 20 metres que va sorprendre a Aitor i va entrar pegat al pal.

El filial groc va ser millorant amb el pas dels minuts i en la segona meitat va tenir diverses ocasions de gol i fins i tot es va topar amb la fusta. El marcador ja no es mouria.

Malgrat aquesta derrota, el Villarreal B segueix líder del Grup III de Segona Divisió B amb tres punts d’avantatge sobre el Reus. El pròxim partit de l’equip de Paco López també serà fora de casa en el feu del Lleida Esportiu el diumenge 21 de febrer a partir de les 12.00 hores.