fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Capitans Juan Martínez i Óscar Maeso renoven el seu compromís amb Bisontes

Els Capitans Juan Martínez i Óscar Maeso renoven el seu compromís amb Bisontes

El pivot Juan Martínez Andrés “Juanito” (1989) i Óscar Maeso García “Óscar” (1992) Capitans de l’equip de la Capital la Plana, seguiran vestint la samarreta de Bisontes Castelló una temporada més per a complir així la seua quarta campanya defensant els interessos Castellonencs.

“Juanito”, jugador referent de Bisontes per tot el que transmet tant dins com fora de la pista se sentia “molt content de seguir en el club dels seus amors altre any més”. El de Les Useres veu a l’equip amb molta il·lusió i ganes de fer un bon paper en la categoria de plata de la LNFS. “Estem preparant la pretemporada de gom a gom per a estar el més en forma possible per als pròxims compromisos” postil·lava.

Per la seua banda “Óscar Maeso”, format en les Categories inferiors del Platges de Castelló Futbol Sala i que va arribar fins i tot a debutar en Primera Divisió amb el conjunt Playero, s’enfundarà la samarreta castellonenca per a posar les coses difícils als seus rivals i seguir mantenint l’etiqueta “gladiador en la pista”. El jugador de L´l’Alcora que en la seua presentació estava acompanyat pel president de l’entitat Joaquín Sánchez declarava “sentir-se “orgullós de seguir un any més lligat a este club”. El de la comarca de l’Alcalatén veu “una plantilla sòlida i preparada per a donar guerra en una temporada que es presenta molt dura i disputada.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.