Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La delegació d’Esports posa en marxa la segona edició del Campus Nadal per a xiquets a Sagunt

La delegació d’Esports posa en marxa la segona edició del Campus Nadal per a xiquets a Sagunt

El campus està destinat a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i desenvoluparà activitats lúdico-esportives, tallers de nadal i una ludoteca.

La delegació d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt organitza la segona edició del Campus Nadal per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Es tracta d’un campus lúdico-esportiu d’oci que cobrirà l’espai de les vacances de Nadal del calendari escolar.

El Campus serà els dies 23,26, 27 i 30 de desembre 2019, i el 2 i el 3 de gener de 2020. Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 13 de desembre en les oficines de la piscina del Poliesportiu Municipal (internuclis), amb un preu de 48 euros.

Amb este projecte l’Ajuntament de Sagunt oferix un servici per a ajudar a les famílies en el període de vacances. Per este motiu, una de les novetats d’enguany és que s’amplia la jornada del campus mitja hora més, per a donar major facilitat a aquelles famílies que treballen durant eixos dies. L’horari serà de 8.30 h fins a 14.00 h.

Les activitats es realitzaran en la piscina del Poliesportiu Municipal (internuclis) i es desenvoluparan activitats com jocs populars, activitats físiques, tallers de nadal, activitats lúdico-esportives, ludoteca, entre d’altres. Per motius de manteniment, en esta edició les activitats aquàtiques se substituiran per un altre tipus d’activitats, com per exemple la robòtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.