fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La delegaci贸 d’Esports posa en marxa la segona edici贸 del Campus Nadal per a xiquets a Sagunt

La delegaci贸 d’Esports posa en marxa la segona edici贸 del Campus Nadal per a xiquets a Sagunt

El campus est脿 destinat a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i desenvolupar脿 activitats l煤dico-esportives, tallers de nadal i una ludoteca.

La delegaci贸 d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt organitza la segona edici贸 del Campus Nadal per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Es tracta d’un campus l煤dico-esportiu d’oci que cobrir脿 l’espai de les vacances de Nadal del calendari escolar.

El Campus ser脿 els dies 23,26, 27 i 30 de desembre 2019, i el 2 i el 3 de gener de 2020. Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 13 de desembre en les oficines de la piscina del Poliesportiu Municipal (internuclis), amb un preu de 48 euros.

Amb este projecte l’Ajuntament de Sagunt oferix un servici per a ajudar a les fam铆lies en el per铆ode de vacances. Per este motiu, una de les novetats d’enguany 茅s que s’amplia la jornada del campus mitja hora m茅s, per a donar major facilitat a aquelles fam铆lies que treballen durant eixos dies. L’horari ser脿 de 8.30 h fins a 14.00 h.

Les activitats es realitzaran en la piscina del Poliesportiu Municipal (internuclis) i es desenvoluparan activitats com jocs populars, activitats f铆siques, tallers de nadal, activitats l煤dico-esportives, ludoteca, entre d’altres. Per motius de manteniment, en esta edici贸 les activitats aqu脿tiques se substituiran per un altre tipus d’activitats, com per exemple la rob貌tica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.