fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 consolida el Circuit de Duatl贸 que vol聽superar en la seua quarta edici贸 els 1.700 participants

La Diputaci贸 consolida el Circuit de Duatl贸 que vol聽superar en la seua quarta edici贸 els 1.700 participants

Aquesta iniciativa provincial arrancar脿 a Almenara diumenge que ve dia 17 i ja ha esgotat totes les inscripcions.

La Diputaci贸 de Castell贸 consolida en la seua quarta edici贸 el Circuit de Duatl贸 de la prov铆ncia de Castell贸 que preveu superar les 1.700 inscripcions de 2015 i amb a莽貌 atraur脿 centenars d’esportistes als cinc municipis on es desenvolupen aquestes proves. La primera d’elles ser脿 diumenge que ve 17 de gener amb la V Duatl贸 Vila d’Almenara, l’煤nica per equips, que forma part del Campionat Auton貌mic de Duatl贸 per equips i que ja ha esgotat les seues inscripcions.

El diputat d’Esports, Luis Mart铆nez, ha explicat que “la creaci贸 d’aquest nou circuit responia a l’auge de noves modalitats de proves esportives que atrauen i congreguen cada vegada a m茅s aficionats en la prov铆ncia. La voluntat del president Moliner de convertir-nos en un territori referent en la celebraci贸 d’esdeveniments esportius com a font de dinamitzaci贸 econ貌mica per als nostres pobles exigeix que estiguem a l’煤ltima en aquest tipus de tend猫ncies i ens avancem a altres territoris a l’hora de posicionar-nos, i amb aquesta iniciativa ja consolidada l’estem aconseguint. En definitiva, amb aquest circuit avancem en l’objectiu de posicionar Castell贸 com a lloc referent en la pr脿ctica esportiva”.

L’IV Circuit de Duatl贸 de Castell贸 est脿 compost per les seg眉ents competicions: la ja comentades V Duatl贸 ‘Vila d’Almenara’ el 17 de gener, la IV Duatl贸 Ciutat de la Vall d’Uix贸 el 14 de febrer (forma part del Campionat Auton貌mic de Duatl贸 Sprint), l’IV Duatl贸 Sprint de Vila-real el dia 20 de febrer, i altres dos que es desenvoluparan durant el mes de mar莽: la III Duatl贸 d’Almassora el dia 12 de mar莽 i la IV Duatl贸 Sprint d’Onda, el 20 de mar莽.

El diputat ha assenyalat el bon comportament que estan tenint aquestes proves quant a repercussi贸 econ貌mica en els municipis. “Tots els municipis i clubs organitzadors ens han explicat la repercussi贸 positiva que tenen aquest tipus de proves que ajuden a dinamitzar l’oferta esportiva i l’activitat dels pobles durant el dia de la carrera”.

Tota la informaci贸 quant al calendari d’inscripcions i altres aspectes a tenir en compte es troba disponible en la p脿gina web www.circuitduatlonscastello.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.