fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el I Circuit 5K Ciutat de la Vall d’Uixó

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el I Circuit 5K Ciutat de la Vall d’Uixó

Les inscripcions per a la primera carrera del circuit, organitzada per la Falla Ja Estem Tots, ja estan obertes.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta l’I Circuit de carreres populars Ciutat de la Vall d’Uixó. El circuit consta de cinc proves de 5 quilòmetres: el 14 de març organitzada per la Falla Ja Estem Tots; 20 de juny a càrrec del Club d’Atletisme; 24 de juliol organitzada pels Penyes en Festes; el 3 d’octubre per les Festes de la Pilarica i el 9 d’octubre a càrrec de les Festes Mare de Déu del Roser. No obstant això, per a rebre l’obsequi com finisher del circuit, caldrà participar també la Sant Silvestre del 31 de desembre. El preu de cadascuna són 5€ i les inscripcions es poden realitzar en www.evasionrunning.es, Esport Natura i Esport Sorribes, a més dels punts que cada entitat organitzadora anunciï en les seves respectives carreres.

“A causa de la quantitat de carreres populars que tenim en la localitat i a la gran afició, des de la regidoria ens vam posar en contacte amb les organitzacions per a poder crear aquest circuit, en el qual hem treballat conjuntament”, destaca la regidora d’Esports Mar Arzo, qui explica que, de les 5 carreres, puntuaran els 4 millors temps.

Les categories, tant femenina com masculina, són: Absoluta; Júnior de 14 a 22 anys; Sènior de 23 a 39 anys; Veterà/na de 40 a 49 anys; Veterà/na B de 50 a 59 anys i Màster de 60 o més anys. A banda, també hi ha una categoria del circuit en general, una categoria Mixta (noia i noi) on hauran d’entrar a meta amb un màxim de 30 segons de diferència, i una categoria de Club, on puntuaran els quatre millors temps de cada club i que ha d’incloure obligatòriament una dona. Els premis es lliuraran en la Gala de l’Esport 2021.

“Des de l’Ajuntament agraïm a la Falla Ja Estem Tots, al Club d’Atletisme, als Penyes en Festes, a les Festes de la Pilarica i a les Festes de Roser per la seva col·laboració, i animem a la ciutadania de la Vall i dels municipis dels voltants a participar en aquestes carreres tan variades i amb punt d’encant”, afegeix la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.