fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les alcorines agranen a un sempre complicat Traiguera (5-2)

L’equip femení “B” ha guanyat per 5 gols a 2 al sempre complicat Traiguera FS en un partit que, malgrat el marcador final, les locals van solucionar la trobada cap al final del mateix.

Va començar el partit molt dividit quant a la possessió encara que l’equip local estava arribant amb més ocasions a la porteria del Traiguera. A poc a poc la possessió es va ser decantant cap al costat alcorí. Encara que sí va tenir l’equip blanquiblau cinc ocasions de gol, la portera del Traiguera solucionava amb gran desimboltura totes les oportunitats locals. Però faltant 9:34 de la primera part Eugenia, en la primera pilota que toca recentment eixida de la banqueta, marca el primer gol del partit. A continuació i solament 13 segons més tard Euge, que va eixir molt endollada, va marcar el segon deixant a l’equip local amb dos gols de diferència i tranquil·litzant el partit per a l’Alcora. Però amb prou faenes 30 segons més tard Diana va perforar la porteria de Lucía per a Traiguera estrenyent de nou el marcador a 2-1, i així va finalitzar la primera part. El balanç d’arribades a porteria va ser de 8 per a les locals i 3 per a les visitants.

La segona part es va iniciar de nou amb l’Alcora pressionant, robant molt ràpid la pilota. I en el primer minut, Eugenia va fer el seu tercer gol tornant a distanciar en el marcador a l’Alcora. Les xiques de Traiguera no es van anar a baix ni molt menys, i van seguir sent molt competitives. Faltant 12 minuts per a finalitzar el partit Laia va tornar a ajustar el marcador per a Traiguera posant el 3-2. Però l’Alcora es refeu ràpidament ja que tan sol mig minut més tard Eugenia va tornar a marcar posant el 4-2, i deixant més tranquil al conjunt alcorí que veia com Traiguera anava, fins a aquest moment, neutralitzant la distància en l’electrònic del polifuncional. Aquest marcador es va mantenir fins a l’últim minut quan en una eixida a la contra de l’Alcora, Julia va picar la pilota per sobre de la portera visitant per a donar una passada mesurada María, que va rematar la porteria de Traiguera posant el definitiu 5-2.

L’equip de Traiguera va demostrar ser un equip molt competitiu i amb molt futur, doncs diverses jugadores algunes molt joves, van demostrar que vénen espentant forta.

Aquest resultat fa que l’equip alcorí seguisca líder en la classificació amb un balanç de 5 partits guanyats, un empatat i cap perdut. Gran començament de temporada per a les alcorines, encara que encara queda molt treball per fer en les pròximes setmanes.

Partit de Divisió d’Honor Femenina de la AFSCS. Jornada 7.

L’Alcora FSF “B” 5 – 2 Traiguera FS