fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Infantil C troba la recompensa del triomf al seu esforç i constància

L’Infantil C troba la recompensa del triomf al seu esforç i constància

La constància, l’esforç, la perseverança, el treball… Totes elles són qualitats que amb el temps troben recompensa. Així ho va haver de sentir un dels equips que formen la gran família del Amics del Bàsquet Castelló, l’infantil C, que el cap de setmana passat va aconseguir la seua primera victòria de la temporada. Va ser davant el CB Morvedre de Sagunt amb un clar resultat final de 39-24.

Aquest triomf ha tingut un sabor especialment dolç, com indica l’entrenador d’aquest conjunt, Xavi Andrés. “Ens sentim molt bé perquè veníem d’encaixar una bufetada important en la jornada anterior. De totes maneres, portàvem un temps fent bons partits i per fi ha arribat aquesta victòria com a premi”, indica el tècnic. Aquest triomf es va produir després d’un intens xoc disputat fins al final, com assenyala el seu màxim responsable. “En un primer moment hi havia dubtes, però a mesura que avançava la trobada vam veure que teníem possibilitats. Continuem treballant amb intensitat i creient que era possible. A partir d’ací tot va ser molt millor i guanyem”, afig Xavi.

L’infantil C va iniciar la temporada en el Nivell 3 d’Iniciació al Rendiment; i després de la primera fase, va començar a competir en Segona Zonal, on es va trobar amb nous rivals. “Estic convençut que aquesta no va a ser l’única victòria, van a venir més, estic segur d’açò. Els xics estan treballant dur i en aquesta lliga ens mesurem a equips més del nostre nivell”, comenta l’entrenador amb molta èmfasi. A més, un altre factor molt a favor d’aquest equip ho assenyala el propi tècnic. “Tenim encara molt marge de millora. És la major virtut d’aquest grup i no ens posem límits. L’ambient en l’equip és molt bo entre tots i hi ha moltes ganes d’aprendre. No vaig a negar que va haver-hi algun moment en què els xics estaven alguna cosa decaiguts després de diverses derrotes, és alguna cosa normal quan es tenen 12-13 anys, però es van adonar que treballant es podien canviar les coses”, explica el jove tècnic, qui com a contrapartida es va trobar “amb molts xavals que estaven començant a jugar a bàsquet. A més, als de primer any els afecta molt el canvi d’aleví a infantil amb el pas cap a la pilota i canastres grans en comptes del mini-basket al que estaven acostumats”.

Qui tampoc sembla posar-se límits és Xavi Andrés, qui es va formar com a jugador fa anys en el Amics i la present és la seua primera campanya al capdavant d’un equip. “La veritat és que em sent molt bé. Tot és alguna cosa diferent al que m’esperava, però sempre per a bé”, conclou el míster. L’infantil C del Amics del Bàsquet Castelló està format per Jaime Gómez, Fran Sos, Imanol Sánchez, Nico Rodríguez, Gonzalo Sánchez, Adrián Alegre, Álvaro Suárez, David Martínez, Carlos Saiu, Javier Palomar, Lluc Mata, Jorge Rovira, Nico Canella i Óscar Agulló. Al seu torn, compta amb Ferran Andrés com a entrenador ajudant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.