fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 250 efectius regularan aquest diumenge la mobilitat de la VI Marat贸 BP Castell贸

M茅s de 250 efectius regularan aquest diumenge la mobilitat de la VI Marat贸 BP Castell贸

El dispositiu m猫dic comptar脿 amb ambul脿ncies, metges, infermers, t猫cnics en transport, un coordinador i un cap de torn

La VI Marat贸 de Castell贸 茅s el major esdeveniment esportiu que se celebra en la ciutat de Castell贸 per diversos factors, per貌 especialment des del punt de vista organitzatiu respecte als serveis que es presten des de la Policia Local.

Aix铆, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha informat avui el dispositiu de seguretat i tr脿fic en relaci贸 amb la celebraci贸 de l’esdeveniment esportiu. La celebraci贸 de la Marat贸 de Castell贸 suposa un gran nombre de carrers que es veuran tallats o restringits al tr脿nsit de vehicles, ja que discorre d’oest a est des de la Universitat Jaume I fins al Grau de Castell贸 i de nord a sud des de la Pla莽a Teodoro Izquierdo fins a l’Avinguda Val猫ncia amb el carrer Pascual Asensio Hern谩ndez, amb un recorregut total de 42,092 km.

Segons ha assenyalat el regidor d’Esports, 鈥渆l dispositiu dissenyat per la Policia Local permetr脿 que Castell贸 puga viure intensament del gran esdeveniment esportiu de l’any sense que hi haja incidents i, a m茅s, oferir alternatives de mobilitat i transport p煤blic durant la celebraci贸 de la carrera鈥.

L’important nombre d’efectius que s’hauran d’encarregar aquest diumenge de la regulaci贸 i els talls de tr脿fic superen els 254. 脡s especialment significativa l’assignaci贸 de 145 punts de tr脿fic reservats al seu control per part del personal de Policia Local i Agents de Mobilitat Urbana (AMUS), deixant en mans de l’organitzaci贸 de l’esdeveniment cobrir altres 95.

A m茅s, cal destacar tamb茅 el servei previ que realitzar脿 la Policia Local a partir de dem脿 dissabte 5 de desembre. En el torn de mat铆 es buidar脿 i encintar脿 el Passeig Ribalta imparells per al muntatge de la meta de l’III 10K.

En el torn de vesprada es realitzar脿 tamb茅 en Passeig Morella, des del pont del Passeig de la Universitat fins al carrer Riu de la Plata, el carrer Huesca (el costat de l’estadi complet i l’altre costat des del Bulevard Riu Sec fins al carrer Penyagolosa), carrer Sant Roc (costat esquerre direcci贸 centre des d’Estatut fins a Sanahuja), Avinguda P茅rez Gald贸s, des del Passeig Ribalta imparells fins al carrer Miguel Juan Pascual.

Aquestes zones es mantindran buidades durant els torns de vesprada i nit, el dia 6 a partir de les 6 del mat铆 es comprovar脿 que segueixen buidades i, en cas de quedar algun vehicle es retirar脿 abans de donar inici a les proves.

A m茅s, dem脿 dissabte en el torn de nit es tallar脿 el tr脿fic en la Carretera de Morella a partir de les 23.00 hores per al muntatge de la zona d’eixida de les carreres. A partir de les 2.30 hores del diumenge es regular脿 el tr脿fic en l’Avinguda Casalduch amb Orfebre Santal铆nea durant uns 20 minuts per al muntatge del Cartell de Separaci贸 entre la VI Marat贸 i l’III 10 K. Finalment, a les 7.00 hores es tallar脿 el tr脿fic en l’avinguda de la Universitat per a facilitar l’escalfament dels participants.

Transport p煤blic

Respecte a la incid猫ncia que tindr脿 el desenvolupament de la Marat贸 en el transport urb脿 de la ciutat durant la jornada del diumenge, no funcionaran fins a les 14.00 hores la L1 (Ciutat de Castell贸 – H. General); L4 (Grapa – San Lorenzo), L5 (Passeig Ribalta- Bas铆lica del Lled贸) i L11 (Rafalafena- UJI).

Altres l铆nies com la L3 (Bas铆lica 鈥 Hospital Magdalena 鈥 Bas铆lica), la L6 (Passeig Ribalta 鈥 Benadressa) i la L12 (Comiss脿ria Policia-UJI) patir脿 algunes modificacions en els seus recorreguts i horaris i, a causa que la Marat贸 arriba tamb茅 al Districte Mar铆tim, la L铆nia interurbana Castell贸-Grau, es veur脿 afectada i modificar脿 el seu recorregut i parades durant unes hores鈥.

No obstant a莽貌, tant les l铆nies, com les parades que es van a veure afectades i els recorreguts alternatius es poden consultar a trav茅s de la web municipal www.castello.es en la secci贸 鈥楳obilitat鈥 i l’apartat 鈥楾ransport P煤blic.

Dispositiu Sanitari

El dispositiu sanitari es mantindr脿 com en anys anteriors amb l’hospital de campanya en la zona de meta i la infermeria m貌bil. A m茅s de 8 vehicles: sis ambul脿ncies, un cotxe per a log铆stica i un altre per a coordinaci贸. A m茅s, un d’aquests vehicles ser脿 per a intervenci贸 r脿pida, per a poder assistir 鈥榠n situ鈥 en qualsevol punt del recorregut.

A m茅s, al voltant de 35 persones, amb diversos metges, especialistes en traumatologia, anestesista, especialistes en medicina esportiva, medicina general i urg猫ncies, infermers, t猫cnics en transport, un coordinador i un cap de servei completaran el dispositiu m猫dic previst per a la VI Marat贸 BP Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.