fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 40 joves esportistes seran homenatjats durant la Gala de l’Esport Base de Castell贸

M茅s de 40 joves esportistes seran homenatjats durant la Gala de l’Esport Base de Castell贸

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha avan莽at que despr茅s de l’acte es donar脿 a con猫ixer la nova imatge corporativa del Patronat.

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castell贸 ha iniciat el compte enrere per celebrar la Gala de l’Esport Base de la ciutat, una cita que busca recon猫ixer la tasca i l’esfor莽 tant dels clubs com dels esportistes m茅s joves que demostren la seua v脿lua cada dia en els diferents esports. La cita ser脿 aquest divendres dia 18 a les 20.30 al Patronat. La celebraci贸 prepara l’homenatge a vora 40 joves esportistes que en el darrer any han destacat en la disciplina que practiquen.

La regidoria d’Esports preveu recon猫ixer esportistes des dels 7 anys fins els 18, joves que integren els seg眉ents clubs: Club Ajedrez C铆rculo Mercantil, Club Atletisme Playas de Castell贸n, Amics del Basquet, Nou Basquet Femen铆 de Castell贸, Balonmano Castell贸n, Boxeo La Uni贸n, club de B茅isbol Criollos de Castell贸n, In biki CC Costa Azahar, Esgrima Azahar, Budokan, Deportivo Lled贸, club de Golf Costa de Azahar, club Motociclista Revoluciones por Minuto, Nataci贸n Castalia, Tenis Castell贸n, Pat铆 Castalia UJI Bike, Cultural Deportiva, Pilotari, Real Club N谩utico, Rugby Castell贸n, Club Han, Club de Campo del Mediterr谩neo, Triatl贸n Evasi贸n, Voleybol Mediterr谩neo i Voley Grau.

Segons ha assegurat el regidor d’Esports, Enric Porcar, “la gala s’ha reformulat per tal d’abastar al m脿xim n煤mero d’esportistes i atletes que, des de ben jovenets, s’impliquen en la pr脿ctica esportiva i en la promoci贸 dels valors derivats de qualsevol modalitat, com ho s贸n el treball en equip, la solidaritat, la toler脿ncia, la bona relaci贸 entre companys, i molts m茅s”. A aquests homenatges previstos s’hi sumen els tres addicionals que entren dins de la categoria especial i 11 que es lliuraran a esportistes que han passat per la gala en els darrers anys i han arribat a ol铆mpics o paral铆mpics.

Enguany, a m茅s, la celebraci贸 coincidir脿 amb els 25 anys del Patronat d’Esports, “el m茅s antic i consolidat de la ciutat en tant que es duen a terme moltes iniciatives i les instal路lacions gaudeixen de molta oferta”. Porcar ha avan莽at que, amb motiu de l’efem猫ride, l’Ajuntament ha preparat “una gala que resultar脿 m茅s atractiva que les anteriors”. Tamb茅, segons ha volgut destacar el regidor “despr茅s de l’acte es donar脿 a con猫ixer la nova imatge corporativa del Patronat, que hem renovat per tal d’adaptar-la al que implica la instituci贸 en l’actualitat”.

Durant els propers dies, els interessats ja poden recollir les invitacions a les instal路lacions del Patronat d’Esports, ja que es tracta “d’una gala oberta a tota la ciutadania on es vol destacar el pes de l’esport de la nostra ciutat”, ha explicat el t猫cnic del Patronat, Tom脿s de Rosa. Enguany, a m茅s, el Patronat ha instat els diferents clubs esportius a elaborar v铆deos en els quals es destaquen els valors que la pr脿ctica de l’esport inculca entre els joves. “Hi haur脿 fins a set projeccions de diversos clubs i modalitats que donaran a con猫ixer el seu treball entre els joves”, ha assegurat Porcar.

“La gala t茅 una doble vessant, ja que, d’una banda, es reconeixen els esportistes m茅s joves de Castell贸 i, de l’altra, es destaquen els valors de l’esport”, ha afegit el regidor. Porcar tamb茅 ha avan莽at que “la idea del Patronat 茅s omplir l’Auditori de tot tipus de p煤blic per tal que puga con猫ixer de primera m脿 el treball tant del Patronat com dels clubs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.