fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules celebra aquest diumenge la VII Rodeno Noulas Cursa Muntanya 2016

Nules celebra aquest diumenge la VII Rodeno Noulas Cursa Muntanya 2016

La regidoria d’Esports de Nules, dirigida per Maria Jes煤s Gabald贸n, juntament amb el Club Atletisme Noulas, ha organitzat per a aquest diumenge 29 de maig la VII Rodeno Noulas Cursa Muntanya 2016, que comen莽ar脿 a les 8 del mat铆 a l’avinguda Marqu猫s Santa Creu de Nules.

Aquesta cursa de muntanya, tal com explica Josep Carregui Prior, un dels organitzadors, ha estat dissenyada per rec贸rrer “una part del terme de Nules, concretament des de la zona coneguda com el ‘helic貌pter’, on comen莽a el ‘Terme’ de la nostra localitat”. “Entre altres coses, volem que amb aquesta cursa la gent tinga clar que aquesta part de la muntanya pertany a Nules, on tenim espai al costat del terme de la Vilavella i de la Vall d’Uix贸”.

A m茅s, Gabald贸n tamb茅 puntualitza que aprofitar脿 per “creuar de manera natural una part del terreny de la Vilavella”. D’aquesta manera, es pujar脿 al pic de la ‘Creu de Ferro’, compartit amb el terme de la Vall d’Uix贸, i des d’on es dirigiran al ‘Coll del Bledar’. Des d’aqu铆 fins al pic de la Font de Cabres, compartit tamb茅 amb la Vall d’Uix贸, passant a la cara nord i baixant cap al barranc de la Serraleta’, i, finalment, connectant amb la Vilavella per la ‘Vieta’. L’entrada a la Vilavella ser脿 per davant del castell, passant per la Serra d’Espad脿 cap al ‘helic貌pter’. Aqu铆 la ruta passar脿 pel Pic de la Creu de Ferro, Bledar, Font de Cabres, el ‘Ajut del ca莽ador’, el ‘Helic貌pter’ de nou, baixant a la Vilavella per la Senda del Terrer, i d’aqu铆 fins a Nules per la Serraleta.

Tot aquest recorregut, en paraules de Gabald贸n, “potenciar脿 el turisme esportiu de la nostra zona m茅s mediambiental dins de la Serra d’Espad脿, ensenyant el terme que tenim en aquest terreny muntany贸s, i en el qual vam compartir espai amb les localitats ve茂nes”.

De moment, ja s贸n 300 els apuntats per aquest 18K, i en el qual els interessats poden seguir apuntant-se, per 12 euros, en les direccions evasionrunningcastellon.com, 42yico.es, urbanrunningcastellon.com, i carreraspopulares.com. A m茅s, tamb茅 茅s possible realitzar la inscripci贸 en els locals Herbolari Ferran Tel, Babreria Bagan, Nonaque i Sport Natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.