fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’脿rea d’Intervenci贸 renova la ISO 9001 que acredita la qualitat del servei de control de la legalitat econ貌mica de l’Ajuntament

L’脿rea d’Intervenci贸 renova la ISO 9001 que acredita la qualitat del servei de control de la legalitat econ貌mica de l’Ajuntament

L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor Antonio Lorenzo feliciten a tot el departament “per la seua aposta per la modernitzaci贸”.

L’脿rea d’Intervenci贸 de l’Ajuntament de Castell贸 ha renovat la certificaci贸 en la norma ISO 9001 del seu sistema de gesti贸, “un fet que acredita la qualitat del servei que presta el departament d’Intervenci贸 General Municipal, la funci贸 del qual se centra a garantir la legalitat de la gesti贸 econ貌mica de l’Ajuntament”, segons ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco, que ha felicitat a tot el personal que integra aquesta 脿rea “per la seua aposta per la modernitzaci贸”.

El regidor de Gesti贸 Municipal, Antonio Lorenzo, tamb茅 s’ha sumat a aquesta felicitaci贸 i ha afirmat que l’obtenci贸 de la ISO 9001 “ratifica l’obstinaci贸 amb el qual des de fa uns anys treballa la Intervenci贸 General Municipal per a implantar un sistema de gesti贸 de qualitat en els serveis que ofereix a l’organitzaci贸 i, per extensi贸, a la ciutadania”. Aquest proc茅s va culminar l’any 2015 amb l’obtenci贸 de la Certificaci贸 en la Norma ISO 9001 del seu sistema de gesti贸, que ara ha tornat a renovar.

Segons informaci贸 facilitada per empreses dedicades a certificar en la norma ISO 9001, existeixen molt poques Intervencions que disposen de la certificaci贸, ja que els Ajuntaments que aposten per la qualitat solen tenir certificats departaments que presten serveis externs com a Policia Local, Turisme o Registre General d’Entrada.

L’脿rea d’Intervenci贸 General Municipal est脿 integrada per un total d’11 persones, que ofereixen un servei intern a la resta de departaments de la instituci贸, “un servei que, encara que pot ser que no es perceba directament pels ciutadans, 茅s molt rellevant perqu猫 garanteix la legalitat de la gesti贸 econ貌mica de l’Ajuntament”, ha subratllat Lorenzo.

La Norma ISO 9001 estableix els requisits per a la implementaci贸 d’un sistema de gesti贸 de qualitat i el proc茅s d’obtenci贸 del Certificat en ISO exigeix superar auditories internes i externes del sistema de gesti贸 de qualitat. A m茅s, el sistema de gesti贸 de qualitat no 茅s permanent, sin贸 que cada any s’ha de realitzar una auditoria de seguiment que garantisca el compliment del sistema.

Un sistema de gesti贸 de qualitat 茅s una eina que permet optimitzar el treball. El sistema compr猫n definir la pol铆tica i els objectius aix铆 com els resultats que es pretenen obtenir, descriure els processos que s’utilitzen per a produir els serveis, assignar clarament les tasques i responsabilitats de cada membre de l’equip, i documentar tot aquest sistema de forma adequada i coherent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.