fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules segueix amb un estiu d’allò més esportiu a les platges

Nules segueix amb un estiu d’allò més esportiu a les platges

Les platges de Nules segueixen amb un estiu d’allò més esportiu, amb les activitats organitzades des de les regidories de Platges i Esports, amb l’edil María José Gabaldón, i que s’estan celebrant des del passat 27 de juny.

Així, l’última proposta esportiva a la platja organitzada per l’Ajuntament de Nules, juntament amb el Club Atletisme Noulas, és el I Triatlo – Trinoulas Platges de Nules, que se celebrarà a partir de les 9 del matí el dissabte 6 d’agost per els més menuts, i el diumenge 7 per als adults.

La inscripció, amb un preu de 25 euros per a federats, i de 37 euros per a no federats, inclou a més paella popular. Més informació al web http://goo.gl/9Yylcx, o enviant un correu electrònic a esports@nules.es.

La segona activitat organitzada per l’Ajuntament aquest mateix cap de setmana, el diumenge 7 d’agost, serà la 12a Travessia Marítima Platges de Nules, que tindrà lloc a les 19 hores a la platja de l’Alcudia. La inscripció, que serà gratuïta, es realitzarà el mateix dia de la prova a partir de les 17.30 hores a l’Oficina de Turisme, situada a la mateixa zona de la platja de l’Alcudia. Finalment, hi haurà trofeu per als primers classificats de cada prova i samarreta per als 200 primers participants inscrits que finalitzen la prova.

Estiu esportiu a Nules

A principis del mes de juny, Gabaldón va presentar el complet programa d’aquest 2016, “en el qual s’estan oferint, d’una banda, les activitats de Cubbà, Pilates, Manteniment i Kangoo Jumps; l’Escola Esportiva d’Estiu; els Tornejos de juliol; i el Campament d’Estiu. Tots ells amb una gran acceptació per part dels nostres veïns”.

Els tornejos de handbol, tennis, futbol i volei platja, entre el 4 i el 28 de juliol, estan dinamitzant l’activitat a les platges de Nules, que anteriorment “tenien tota l’activitat estiuenca concentrada en el mes d’agost, deixant el mes de juliol sense oferta de temps lliure per als nostres veïns i visitants”.

Les activitats, que s’estan realitzant des del 27 de juny fins al 11 d’agost, tenen un preu de 25 euros per persona, i 15 per als menuts; dues activitats 35 euros (no entra l’Kangoo); i 30 euros per persona per al lloguer de botes per als Kangoo Jumps. El lloc de celebració és a l’edifici de l’Estany o a la zona de l’Autobús de la platja, que ha estat renovada per a aquesta temporada, amb l’objectiu de mantenir-la accessible durant tot l’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.