fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda es reuneix amb la Federaci贸 Valenciana de Gimn脿stica Art铆stica

Onda es reuneix amb la Federaci贸 Valenciana de Gimn脿stica Art铆stica

L’Ajuntament ha informat a l’ens auton貌mic del projecte del nou pavell贸 esportiu que es comen莽ar脿 a construir pr貌ximament.

L’Ajuntament d’Onda s’ha reunit amb la directora t猫cnica de la Federaci贸 Valenciana de Gimn脿stica Art铆stica, Beatriz Garc铆a, per exposar-li el projecte de construcci贸 del nou pavell贸 esportiu que es comen莽ar脿 a construir pr貌ximament a la localitat. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; el regidor d’Esports, Francisco Chalmeta; i regidora d’Urbanisme, Marta Piquer; s’han reunit amb la representant de l’ens auton貌mic acompanyats per Raquel Fabregat, presidenta del Club de Gimn脿stica d’Onda Gym-Sport. Despr茅s de la trobada, l’alcalde ha destacat “la bona recepci贸 que ha tingut el projecte, ja que pot albergar competicions de tot 脿mbit i ser脿 un avan莽 en les instal路lacions d’este tipus per tota la Comunitat Valenciana. Garc铆a ens ha mostrat la seua satisfacci贸 perqu猫 Onda aposta per una infraestructura aix铆”.

Huguet ha assenyalat que, “durant tot el proc茅s de redacci贸 del projecte, hem estat en continu contacte amb el club Gym Sport, tant el regidor d’Esports, la regidora d’Urbanisme, com jo mateix, per la qual cosa s’han vist reflectides les necessitats que pot tenir este tipus d’esport i estes competicions. Era important escoltar les seues demandes doncs seran un dels usuaris del nou pavell贸 esportiu, juntament amb altres esportistes que practiquen activitats relacionades amb la salut. Aix貌 far脿 que la nova instal路laci贸 es puga convertir en un atractiu per organitzar esdeveniments esportius a nivell auton貌mic i estatal que es convertisquen, al mateix temps, en impulsors de l’economia d’Onda”.

Cal recordar que el nou pavell贸 es construir脿 al carrer Francesc Ferrer Pastor, al costat del Centre de Dia, amb una superf铆cie de 2.524m2. Este edifici comptar脿 amb una 煤nica planta per facilitar la total accessibilitat. Estar脿 composta per la sala del pavell贸 i l’edifici annex de vestuaris i serveis. En este projecte es contempla la construcci贸 d’unes graderies retr脿ctils per poder aprofitar millor l’espai, per貌 al mateix temps poder gaudir de bones localitats per al p煤blic quan se celebren competicions de diversa 铆ndole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.