fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda inaugura el Street Workout m茅s gran d’Europa amb la celebraci贸 del Campionat Auton貌mic de la Comunitat Valenciana

Onda inaugura el Street Workout m茅s gran d’Europa amb la celebraci贸 del Campionat Auton貌mic de la Comunitat Valenciana

El parc, que permetr脿 als onders entrenar a l’aire lliure, compta amb 500 metres quadrats i inclou elements per a persones amb mobilitat redu茂da.

Onda ha inaugurat el Street Workout amb la celebraci贸 de la primera edici贸 del Campionat Auton貌mic de la Comunitat Valenciana de Workout. L’esdeveniment esportiu, que ha comptat amb la pres猫ncia de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, i altres membres de la corporaci贸 municipal, ha enlluernat per la seva est猫tica i disciplina als nombrosos ve茂ns i ve茂nes que s’han congregat a la pla莽a 8 de mar莽 per gaudir d’este campionat visualment tan atractiu.

Aquesta competici贸 de dimensi贸 internacional ha comptat amb la pres猫ncia d’atletes professionals molt llorejats. Sergio Ordo帽ez, campi贸 d’Espanya i subcampi贸 del m贸n; o Dani Pla莽a, campi贸 d’Espanya de Tensi贸 en el Nacional de Madrid 2015, s’han donat cita a Onda per mostrar la seva t猫cnica en el Street Workout m茅s gran d’Europa davant de l’atenta mirada del jutge Giovani, originari de New York on va sorgir este esport.

Despr茅s dels entrenaments lliures del mat铆, a les 16.30 hores ha comen莽at la primera ronda d’aquest campionat que s’ha celebrat a la zona d’exercici que compta amb un total de 14 aparells de gimn脿stica d’alta qualitat especialment pensats per a la disciplina coneguda com a calist猫nia. A m茅s de la zona per a realitzar exercici a l’aire lliure, l’equip de govern socialista ha invertit 200 mil euros a dotar el parc amb un aparcament, una zona verda, l’ampliaci贸 del mobiliari i m茅s senyalitzaci贸, i ha asfaltat la mitjana del carrer Joan Fuster amb cer脿mica.
L’equip de govern liderat per Ximo Huguet fomenta d’aquesta manera l’esport al carrer amb l’objectiu que Onda siga una ciutat enfocada a l’esport i cardiosaludable.

Per al disseny del Workout, que t茅 una superf铆cie de 500 metres quadrats, l’alcalde ha explicat que “un equip d’enginyers ha seguit les recomanacions d’atletes professionals nacionals i internacionals i s’ha tingut en compte els requisits de l’Associaci贸 Cultural de Gimn脿stica Funcional d’Onda”. Ximo Huguet ha destacat que s’han instal路lat equipaments que inclouen elements per a persones amb mobilitat redu茂da, “una forma d’integraci贸 social a trav茅s de l’esport PARA-Workout”. Els futurs usuaris d’aquesta disciplina han mostrat a l’equip de govern la seva satisfacci贸 per poder comptar en la localitat amb una instal路laci贸 de tan alt nivell que “els permetr脿 gaudir d’aquest esport urb脿 a l’aire lliure i que a m茅s ser脿 un punt de trobada entre els onders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.