fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular de Castell贸 pregunta al bipartit per la situaci贸 de les obres de la Primera Travessera en la Marjaler铆a

El Grup Popular de Castell贸 pregunta al bipartit per la situaci贸 de les obres de la Primera Travessera en la Marjaler铆a

El regidor del Grau, Vicente Guillam贸n, es reuneix amb la directiva de la AAVV i “aborden la necessitat de culminar com m茅s prompte millor un projecte iniciat pel PP”.

El regidor del Grau del Grup Municipal Popular, Vicente Guillam贸n, i s’ha reunit amb la directiva de l’Associaci贸 de Ve茂ns de la Marjaler铆a per a abordar, entre altres assumptes, “la necessitat d’agilitar les obres de la Primera Travessera”.

Aquestes obres de clavegueram i conducci贸 d’aig眉es en la zona de la Primera Travessera estaven planificades en dues fases, la primera de les quals ja va ser executada per l’anterior govern del Partit Popular. En aquest sentit, el regidor assenyala que “la import脿ncia d’aquesta actuaci贸 radica que minimitza l’impacte de possibles inundacions”.

“Per a莽貌 no entenem el retard per part del bipartit a executar aquesta actuaci贸 que ja estava pressupostada en l’exercici anterior amb m茅s de 700.000 euros i que van posposar per a 2016”.

Al desembre de 2014 es va subscriure un primer conveni entre la Generalitat, la Diputaci贸 i l’Ajuntament de Castell贸 per a l’execuci贸 de la primera fase de les obres corresponents al projecte d’evacuaci贸 d’aig眉es i clavegueram de la Primera Travessera de la Marjaler铆a “i segueix pendent ara la segona fase el conveni de la qual va ser aprovat per l’anterior Consell del PP al maig de 2015 i estava previst que les obres comen莽aren despr茅s de l’estiu”. “Per a莽貌 no entenem el retard, perqu猫 ja existia l’acord i els diners necessaris”.

Per aquesta ra贸, els populars preguntaran dem脿 dilluns en Comissi贸 per la situaci贸 d’aquest projecte aix铆 com pel Centre c铆vic i el Consultori m猫dic, “ja que els ve茂ns ens han traslladat la necessitat d’adequar-los donat l’estat de deterioraci贸 actual com a conseq眉猫ncia de l’煤s i desgast de les instal路lacions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.