fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular de Castelló pregunta al bipartit per la situació de les obres de la Primera Travessera en la Marjalería

El Grup Popular de Castelló pregunta al bipartit per la situació de les obres de la Primera Travessera en la Marjalería

El regidor del Grau, Vicente Guillamón, es reuneix amb la directiva de la AAVV i “aborden la necessitat de culminar com més prompte millor un projecte iniciat pel PP”.

El regidor del Grau del Grup Municipal Popular, Vicente Guillamón, i s’ha reunit amb la directiva de l’Associació de Veïns de la Marjalería per a abordar, entre altres assumptes, “la necessitat d’agilitar les obres de la Primera Travessera”.

Aquestes obres de clavegueram i conducció d’aigües en la zona de la Primera Travessera estaven planificades en dues fases, la primera de les quals ja va ser executada per l’anterior govern del Partit Popular. En aquest sentit, el regidor assenyala que “la importància d’aquesta actuació radica que minimitza l’impacte de possibles inundacions”.

“Per açò no entenem el retard per part del bipartit a executar aquesta actuació que ja estava pressupostada en l’exercici anterior amb més de 700.000 euros i que van posposar per a 2016”.

Al desembre de 2014 es va subscriure un primer conveni entre la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Castelló per a l’execució de la primera fase de les obres corresponents al projecte d’evacuació d’aigües i clavegueram de la Primera Travessera de la Marjalería “i segueix pendent ara la segona fase el conveni de la qual va ser aprovat per l’anterior Consell del PP al maig de 2015 i estava previst que les obres començaren després de l’estiu”. “Per açò no entenem el retard, perquè ja existia l’acord i els diners necessaris”.

Per aquesta raó, els populars preguntaran demà dilluns en Comissió per la situació d’aquest projecte així com pel Centre cívic i el Consultori mèdic, “ja que els veïns ens han traslladat la necessitat d’adequar-los donat l’estat de deterioració actual com a conseqüència de l’ús i desgast de les instal·lacions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.