fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 es bolcar脿 en les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja

Benicarl贸 es bolcar脿 en les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja

La cita tindr脿 lloc del 23 de setembre a l’1 de novembre i comptar脿 amb una participaci贸 r猫cord de 26 bars i restaurants.

Benicarl贸 es prepara per a un dels esdeveniments marcats en roig al calendari gastron貌mic de la ciutat. Es tracta de les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja, una cita que s’ha anat consolidant al llarg dels anys i que enguany podr脿 recuperar tota la seua potencialitat, una vegada superades les restriccions per la pand猫mia.

Les regidores de Turisme i d’Agricultura, Isabel Cardona i Inma D铆az respectivament, juntament amb el vicepresident de Restauraci贸 Benicarl贸, Anay Bueno, i del president de la Confraria de Pescadors Sant Telm, Francisco Querol, han presentat avui el cartell de la 14a edici贸 de les Jornades, un esdeveniment pensat per potenciar un dels principals productes de la costa benicarlanda: el polp pescat a caduf, una modalitat de pesca que selecciona els millors exemplars i atorga al producte una major qualitat.

芦Aquestes Jornades 鈥攈a dit la regidora de Turisme鈥 s贸n una clara prova de l’猫xit de la col路laboraci贸 entre tres eixos fonamentals: l’Ajuntament, el sector de la restauraci贸 i el sector pesquer禄. Isabel Cardona ha destacat que 芦amb aquestes Jornades no nom茅s potenciem el turisme gastron貌mic sin贸 que posem en valor la qualitat dels nostres productes i el treball dels nostres pescadors禄.

Per a la regidora d’Agricultura, 芦les Jornades d’enguany suposen una tornada a la normalitat molt necess脿ria禄. Inma D铆az ha agra茂t l’esfor莽 de tots els sectors implicats i ha subratllat la import脿ncia d’ 芦apostar pels productes de proximitat, els de casa禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.