fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 promociona la Festa de la Carxofa en la fira Mediterranean Gastr贸noma

Benicarl贸 promociona la Festa de la Carxofa en la fira Mediterranean Gastr贸noma

Turisme Benicarl贸 participa en una taula redona sobre esdeveniments gastron貌mics amb valor tur铆stic explicant les singularitats de la Festa de la Carxofa. Gastr贸noma 茅s una de les cites gastron貌miques m茅s importants de l’any a tot Espanya.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha participat en la fira Mediterranean Gastr贸noma per a promocionar la Festa de la Carxofa en el marc d’una jornada sobre esdeveniments gastron貌mics amb valor tur铆stic organitzada per Turisme Comunitat Valenciana. Cardona ha explicat les singularitats de la Festa, no nom茅s com a cita gastron貌mica indiscutible, sin贸 com a element desestacionalitzador del turisme a Benicarl贸.

芦El valor de la Festa de la Carxofa 鈥攈a explicat la regidora鈥 est脿 en la gran capacitat d’atracci贸 que t茅 en ple hivern, des de finals de gener fins al mar莽, la qual cosa ens permet incrementar notablement les pernoctacions, que arriben fins al 90%, i l’aforament als restaurants禄.

Isabel Cardona ha detallat que 芦la Festa suposa un potent element de cohesi贸 entre el sector agr铆cola i el de la restauraci贸, sense oblidar la import脿ncia de la vessant formativa que representa la participaci贸 activa en la Festa del Centre Integrat P煤blic de Formaci贸 Professional (CIPFP)禄.

La regidora ha destacat la import脿ncia de 芦posicionar el nom de Benicarl贸 entre les principals destinacions tur铆stiques gastron貌miques en un esdeveniment del nivell de Gastr贸noma禄 i ha reconegut que 芦gr脿cies als productes de primera qualitat que tenim a Benicarl贸 podem aspirar a estar presents en les fires m茅s importants del sector禄.

Cardona ha remarcat que 芦la promoci贸 de la gastronomia i del turisme gastron貌mic s贸n una de les principals apostes de l’Ajuntament de Benicarl贸, ja que no nom茅s engloba el sector de la restauraci贸, sin贸 que incorpora altres valors com la cultura, la sostenibilitat del territori o el proc茅s d’elaboraci贸 dels productes de la terra i el mar禄.

Gastr贸noma 茅s una de les cites gastron貌miques m茅s destacades del calendari nacional i enguany, tot i haver redu茂t la participaci贸 degut a la pand猫mia, ha aconseguit reunir m茅s de 20 estrelles Michelin.

La jornada d’ahir diumenge va comptar amb destacats cuiners, entre ells, el xef Ra煤l Resino, propietari d’un restaurant a Benicarl贸 distingit amb una estrella Michelin i un sol Repsol. Resino va posar en valor el peix com a producte de qualitat en diferents plats elaborats amb arr貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.