fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El ministre d’Agricultura visitar脿 Benicarl贸 amb motiu de la Festa de la Carxofa

El ministre d’Agricultura visitar脿 Benicarl贸 amb motiu de la Festa de la Carxofa

Luis Planas ser脿 rebut per l’alcaldessa a l’Ajuntament i posteriorment es reunir脿 amb el sector agrari a la Cooperativa Agr铆cola i visitar脿 tamb茅 la llotja i les instal路lacions de la Confraria de Pescadors.

El 30 aniversari de la Festa de la Carxofa comptar脿 amb la pres猫ncia de la primera autoritat espanyola en mat猫ria agr铆cola, el ministre d’Agricultura, Luis Planas, que visitar脿 Benicarl贸 el proper divendres 27 de gener per tal de con茅ixer de primera m脿 els preparatius del cap de setmana gran de la Festa.

Luis Planas arribar脿 a Benicarl贸 a primera hora i ser脿 rebut per l’alcaldessa, Xaro Miralles. Despr茅s de firmar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, el ministre mantindr脿 una trobada amb la Corporaci贸 Municipal i posteriorment, acompanyat per l’alcaldessa, es despla莽ar脿 a la Cooperativa Agr铆cola Sant Isidre per reunir-se amb els representants del sector agrari, que traslladaran al ministre les necessitats del sector alhora que li transmetran la import脿ncia de la Cooperativa com a motor econ貌mic de la comarca i de la prov铆ncia.

Finalment, el ministre visitar脿 la llotja del peix i les instal路lacions de la Confraria de Pescadors de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.