fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els xiquets “prenen” el Mercat Central d’Almassora amb les seues pràctiques de cuina

Els xiquets “prenen” el Mercat Central d’Almassora amb les seues pràctiques de cuina

Educació crea dos torns en superar en 11 les 24 places oferides inicialment.

El Mercat Central d’Almassora s’ha convertit aquest matí en una multitudinària cuina infantil gràcies a l’activitat Educachef. Els 35 xiquets participants s’han distribuït en dos torns per a realitzar les seues compres en els comerços de l’edifici i posteriorment preparar les receptes facilitades per l’organització durant una activitat supervisada per monitors.

Malgrat que inicialment el taller va oferir un màxim de 24 places, la Regidoria d’Educació, impulsora de l’activitat, va acordar amb l’empresa aquesta setmana la distribució dels 35 inscrits en dos torns per a evitar la creació d’una llista d’espera i que 11 menuts es quedaren sense l’oportunitat de participar en el curs.
Per tant, els citats en el primer grup han iniciat les seues pràctiques a les 9.30 hores en la planta baixa del Mercat Central, adaptat a l’activitat en un dels seus extrems amb taules i utensilis perquè els xicotets cuiners demostraren les seues habilitats en directe. Abans d’iniciar el taller, els participants han rebut un davantal per a garantir la higiene durant el temps de cuina.

La regidora d’Educació, María José Tormo, ha destacat l’acceptació d’aquest taller entre els veïns d’Almassora i ha agraït a les famílies el suport a aquesta iniciativa gratuïta i dirigida a xiquets d’entre 8 i 14 anys. A més de promocionar l’alimentació saludable entre els més menuts, la proposta ha permès dinamitzar el Mercat Central durant el matí del dissabte.

En aquest sentit, l’edil de Comerç, Santiago Agustí, ha recalcat que la proposta de Educachef segueix la línia empresa des del seu departament per a revitalitzar “un edifici amb nombroses possibilitats, un potencial que hauríem d’aprofitar amb iniciatives com la qual aquest matí ha atret a 35 famílies d’Almassora”.

VI Ruta de la Tapa i el Vi
La iniciativa coincideix amb l’últim cap de setmana de la Ruta de la Tapa i el Vi, una altra proposta gastronòmica que ha permès servir 19.600 plats en els tres primers caps de setmana d’activitat. Fins a 24 locals d’Almassora participen en el cicle que acabarà demà diumenge amb el tancament de les urnes en les quals han dipositat els seus vots els comensals i el sorteig dels productes de regal a càrrec de l’organització i diferents empreses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.